Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Po prostu się pytam, bo ja nigdy tego nie doświadczyłam. Ja potrafię "kochać" tylko przez współczucie i akceptowanie ludzi jakimi sa. O ile w ogóle można to tak nazwać.

Przytulacz Tygrysów dziś nie chodzi mi o taką "miłość". Chodzi mi o miłość na co dzień, miłość bezwarunkowa, bezinteresowna.

Gość gość
Koszmarnie... na szczescie mam to za soba :P

Gość gość
wymylas już pisdę ty brudna ściero wrozbella? bo napiertala śledziem na całym kafe:O

Gość gość
jepac tą brudną szmate wrozbelle!!!! Jepac!!!!!!!!

Gość Renegatkaa
Kochać to nie zawsze znaczy to samo...można kochać tak lekko można kochać bez granic🖐️:D😍

gość dziś dlaczego Ty sobie nie dasz pomoc? Ja wiem- bo myślisz, że wszystko jest skończone. Nie wierzysz w zmianę świata, ale musisz wiedzieć, zeby to się stało, musisz zacząć od siebie.

Renegatkaa dziś no tak, tylko że odkąd pamietam, zawsze wydaje mi się że ona jest już za mna, ze już to doświadczyłam i że wszystko się skończyło. Gdy pomysle o miłości- tęsknię za czymś co bylo, a co nigdy się nie wydarzyło, jesli chodzi o to życie.

Gość gość
wrozbella ty zasyfiona szmaciaro, wypiełas juz kiedyś zwieracz do penetracji jakiemus ogierowi który sprzeda ci następnego syfa wenerycznego ?

Gość gość
Martynka potrafi się ubrać, ma styl, nie jest chamką, dba o swoich pracowników nieobłudnie, to wszystko odróżnia ją od tej drugiej.

Gość gość
wątpię, czy jest ktoś na świecie, kto może pokochac takie ścierwo jak ty kałzella! ty nie zasługujesz na miłość, dlatego jej nigdy nie nie zaznasz !!

gość dziś wiesz co chciałabym Cię zobaczyć, bo wiem, że tutaj grasz, na co dzień jesteś innym człowiekiem.

gość dziś jeśli chodzi o to czy zasługuje, masz rację, nie zasługuje i dlatego się z tym pogodziłam.

Przytulacz Tygrysów dziś no właśnie, boje się tego, że praca, raczej pieniądze prędzej byłyby w stanie mnie pokochać niż człowiek.

Gość gość
nikt cię kóórwo wrozbello nigdy nie pokocha, bo jesteś ludzkim dziwolągiem, lipa co ? :D:D:D