Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie
22:20 a od kiedy to ludzie trzymają w swoich luksusowych posiadłościach krowy? chyba że chodzi o żony po ślubie? matka boska bajkowa - czyli jednak Wrozbella to transetka? :P

Gość MartinPolishMen
Witaj Wrozbellko kochanie moje

Wrozbella dziś Nie manipuluj faktami, piszac ze wylewalem wszystko to o czym pisalismy na mailu oraz o czym rozmawialismy przez telefon. To samo robiles w poprzednim temacie, gdzie mialem niby prosic sie o cos.

Gość gość
Wrozbella znajdziesz chłopaka, tylko nie szukaj przez portale, znajdziesz na żywo. Jak spotkasz tego co poczujesz od pierwszego wejrzenia to będzie już Twój. To kobieta wybiera mężczyznę zapamiętaj :) musisz czasami udawać np być pewna siebie :D

Gość gość
22.16 obojnak to ty czy masz na myśli babochłopa z przerośniętymi gruczolami piersiowymi? Odrzucony jesteś przez społeczeństwo? Bandyci, sataniści są z tobą, to za mało? Dziwisz się, że porządni, przyzwoicie ludzie są po stronie tej, która hejtujesz i której zakładasz setki profili? Ty masz satanistów, zboczeńców, bandytów i chamki, ona może liczyć na wsparcie tych, których szanuje i lubi i wielu podziwia. Każdy ma to co lubi.

matka boska bajkowa dziś powiedz mi z czym Ty się do mnie klocisz, z tym że chcesz wkręcić tutaj wszystkim kitz chociaż obydwoje wiemy jak jest naprawdę? Co? :D

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Podaj adres zameldowania, wyśle Ci słownik ortograficzny. Pisząc do kobiety "robiles" jest wręcz irytujące. Widzę, że gowno szambo masz w głowie.

matka boska bajkowa dziś ohooh to teraz będziesz się do mnie zwracał jak do mężczyzny? Dobra dobra kolego, możesz już się truaj nie udzielac , bo nie mam zamiaru męczyć swoich palców na ekranie, żeby Ci odpowiedzieć.

Gość gość
wszystkie ścierwa pedalskie typu inacess wrózbell powinny zostac spalone w piecu i piszę to jako Polak patriota.

Gość 43 cm vv bicepsie
matka boska czy Wrozbell pokazywał ci swoje genitalia?

Gość gość
Nie wierzę, że 40 letni dziad może hejtowac i pomawiac ludzi do hejtowania. Człowiek w tym wieku myśli o pracy, o rodzinie a on obraża każdą uzytkowniczke :o jakby się tak świat dowiedział kto stoi po drugiej stronie kabla to ze wstydu nie wychylalbys nosa z domu. Wstyd i jeszcze raz wstyd. W sumie jesteś w porownaniu z dewotkami one też mają diabla za skora... Pisze to do Pana Grzegorza z Katowic. Zastanów się nad swoim zachowaniem...

Gość gość
jaki jest sens życia obojniaka, może mi ktoś odpowie ? przecież to jest ludzkie góówno :D

Gość gość
Jego ukochana akceptuje jego hejty i jego przestępczą działalność jak i jego satanizm, uwielbienie seksu jest dla niej ważniejsze niż przyzwoitość, może dlatego że tego ostatniego nie ma ona.