Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożcie mega mdłości ciaza

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy to prawda? Gdzieś slyszalam,ze oznaka przeziebienia moze oznaczac ciaze. Staramy się z partnerem od pół roku o dziecko. Za 2 dni mam dostać okres, a tak sie źle czujesz,ze masakra czuje się bardzo slabo w dodatku mdli mnie i to dość mocno.. (gardło itp) ale te mdlosci to szok. A co do kału w ciazy? Czy twardy kał i taki w częściach "bobelki" ma się w ciąży? ( jak u owieczki-kozy no nie wiem:D przepraszam nie wiedziałam jak to nazwać :) )

Gość gość
Ciąża to ogólnie zaparcia i " orzeszki", a nie normalne wypróżnianie.

Gość gość
Zrob test i bedzie jasne. Moim zdaniem przeziebilas sie ale nie wyklucza to ciazy oczywiscie.

Gość gość
Czyli taki kał jest w ciąży? Na początku?

Gość gość
Na przeziębienie można być podatnym bo org osłabiony za 2. A co do kalu to nie mam pojęcia

Gość gość
nie, kał jest rózny, nie sugeruj sie tym za bardzo. ja na poczatku ciązy wypróżnialam sie calkowicie normalnie, dopiero pozniej pojawily sie zaparcia. na razie sie moze nie nakrecaj, rok staralam sie o dziecko i wiem jak to boli jak sie nastawiasz na ,,pewne objawy" (co miesiac mialam rozne...) a potem pojawia sie okres. zycze powodzenia, ale na razie odpusc sobie wertowanie neta

Gość gość
Masz racje. Te nakręcenie jest najgorsze,a później smutek jak się okres pojawia...

Gość gość
Ja bym zrobiła test. Też na początku się przeziębiłam, potem zaczęły się mdłości. Co do kału to ja różnicy nie zauważyłam, może zjadłaś coś zatwardzającego.

Gość gość
Walczę z przeziębieniem 2.5 tyg. Wczoraj tak mnie mdliło ze aż nic nie jadłam w dodatku tak słabo się czułam. Zobaczę jak nie dostane to zrobię w dzień okresu test :)

Gość gość
Autorko nie wiem czy to zbieg okoliczności ale ja właśnie byłam przeziębiona na samym początku ciąży jeszcze przed pierwszą wizyta u gina i jeszcze przed zrobieniem testu także może coś być na rzeczy i tego Ci życzę!:) daj znaka

Gość gość
Oczywiście dam znać! :) Dzisiaj juz się troszkę lepiej czuje tylko fatalne przeziebienie. Zastanawia mnie jeszcze ten kał jak się wyróżniałam wczoraj no to wiadomo podwiedziłam to mamie ,a mama "może w ciąży jesteś jak tak się wyprozniasz" i cały czas mam to w głowie.

Gość gość
Ja równiez na poczatku ciazy bylam przeziebiona, bralam gripexy.... echh wyobraz sobie ,ze w pierwszej ciazy poronilam to stres byl okropny ,ale po 6 miesiacach staran po poroieniu miala przzeziebienie i bylam pewna ze w ciazy nie jestem, tu ciaza :) ku kazdego zdumieniu urodzilam zdrowego synka

Gość gość
OMG nie wiedziałam że pierwsze objawy ciąży to przeziębienie i stolec w formie bobkow. :O Zrób test to się dowiesz! 2 ciąże za mną i nic takiego na początku nie miałam.

Gość gość
aha dodam,ze badzo duzo modlilam sie w dugiej ciazy na Różańcu

Gość gość
Zobaczymy wszystko się okaże jak zrobię test :) ale tez słyszałam że przeziebienie może być oznaką ciąży Ciągle mi zimno itp

Gość gość
P****alo cid idiotko

Gość gość
Tak, jak gardło cie boli to na stówe to ciąża

Gość gość
Mój mąż też sera jak królik i jest w ciąży

Gość gość
Jestescie wredne i gowno wiecie tak naprawdę :) brak słów na takich ludzi.

Gość gość
Autorko robiłaś test?

Gość gość
No właśnie czekamy :)