Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

jestem taki nieszczęśliwy, sam , mam samochód, dom z basenem, codziennie cwiczę, nie palę, nie piję, nie jestem babiarzem, codziennie z rana jadę 30 km żeby zrobić mamie zakupy, po południu pomagam w hospicjum a wieczorem w domu pogodnej starości, kocham zwierzęta, dokarmiam gołębie, kawki, sikorki, pustułki, w zimie nakładam jabłka na jeże, smutne to :(

Gość gość
kocha tylko o tym nie wiesz,wszystko w swoim czasie :-)

Gość gość
czyli masz kaske?

Gość gość
Mama Cie kocha . To mnie juz nikt nie kocha .

Gość gość
W zimie nskladasz jablka ns jeże to mnie rozwaliło. Jak taki dobryy jesteś. To pewnie jakaś bialoglowa cię zechce jejku zaraz zasne Dobranoc

Gość gość
bajkopisarz?

Gość gość
piszesz tak tylko by mnie pocieszyć, ale tak naprawdę nikt nie lubi takich jak ja, udane zycie zawodowe, kariera, cieszę się doskonałym zdrowiem, nigdy nie brakuje mi pieniędzy, jestem elokwentny, atrakcyjny fizycznie, dobrze zbudowany, zawsze pachnę drogimi perfumami i świetnie się ubieram, a mimo to nie jestem szczęśliwy :(

Gość gość
usiadz na tego jeza i obudz sie ze snu :)

Gość gość
to dlatego że lubisz posmęcić :-) i za mało wierzysz w siebie ,wszystko czeka tylko nie marudz sam przed sobą

Gość gość
Myślę ze masz lekkie pióro i z nsjwieksza łatwością piszesz te dyrdymały ktos jto posiada niby twoje przymioty przebiera w pannach

Gość gość
albo ma handycap :) kocha mezczyzn :-)

Gość gość
Idz juz spać jutro chyba komuś znicz ns grobie zapalusz co

Gość gość
nie, właśnie nie przebieram w pannach, dodam tylko jeszcze, że mam znakomite wykształcenie, 2 fakultety, podyplomówke i nie długo bronię doktorat, a mam dopiero nie całe 30 lat więc może stąd to pióro, a po za tym jestem kulturalny i miły, szarmancki i dobrze wychowany :(

Gość gość
i znasz opce jezyki na pewno? Niemiecki tez?

Gość gość
a po co dalej dodajesz te minki zblazowane?po prostu lubisz się rozczulac nad sobą ,a poza tym to chcesz brać na litośc teraz

Gość gość
zal mi takich. Do baby nie umia sie dobrac.

Gość gość
znam niemiecki, często podróżuję i akurat w Niemczech byłem wielokrotnie, ale moim konikiem jest francuski, angielski, hiszpański i rosyjski, a minki... coż odzwierciedlają stan mojego nie szczęścia to raz, a dwa pomagają wgłębić w problematykę nad którą się tu pochylam bo dwukropek i prawy nawias uświadamiają mi, że mógłbym w nim coś umieścić, rozwinąć albo uściślić, to skomplikowane :(

Gość gość
nic nie jest skomplikowane,sam to komplikujesz bo tak lubisz:-) pogoda ducha i wiara w siebie miłośc własna i samo się dzieje

Gość gość
also deine Probleme sind viel tiefer. Deine psychische intelektuelle Isolation. Niemand kann dich verstehen.

Gość gość
to opowiedz coś więcej o swoich problemach

Gość gość
nie nie, źle mnie rozumiesz, ja nie mam żadnych problemów, mam behawiorystyczno-empiryczne podejście do życia i aktualnie przymierzam się do objęcia ważnej, jednej z najważniejszych funkcji międzynarodowej korporacji, vice seo, i martwi mnie, że żadna kobieta więcej na mnie nie spojrzy, to odpowiedzialna i czasochłonna praca i trochę przygnębia mnie fakt, że porzucę moją obecną dobrze prosperującą firmę :(

Gość gość
jak sobie poradzisz na takim stanowisku z taką miękkością w środku? przeciez będziesz wśród piranii ,nie wierzę ci :-) przygr*****ie jakiejś babki to bardzo proste ,zresztą w tych czasach same polują ,szczególnie jak wyczują kasę ,kłamiesz :-)

Gość gość
a nie mówiłem, nie lubią takich jak ja 😭

Gość gość
i widzisz,wyobrażasz coś sobie,ja nie mówię że nie lubie mówię że kręcisz

Gość gość
a lubisz takich co coś kręcą? :(

Gość gość
stosunek obojętny,tacy też mają moment że stwierdzają że nie ma sensu kręcić ,ale to trochę trwa

Gość gość
właśnie, sam nie wiem ile będę musiał piastować to zaszczytne stanowisko, a lata lecą, przeraża mnie wizja, kiedy obudzę się będąc wiekowy i szanowany, ale w wąskim gronie i tylko za to 'coś', pozycje majątek wpływy, ale nie kochany masę, tych zwykłych prostych robotników i robotnice :(

Gość gość
fajne prowo.. gdybys przejmowal powazne stanowisko, to nie martwilbys sie, ze zadna kobieta na ciebie nie spojrzy, tylko bys zrobil konkurs na sekretarke i zatrudnil najladniejsza.. :D a ty taki pesymista :D

Gość gość
marudzisz jak baba ,a po co kandydatce mówić od razu o koncie bankowym i stanowisku ,zresztą szanse że spotkasz niematerialistkę i tak sa bardzo małe ,miłość jest rzadko spotykana ,chodzi głównie o byt bezpieczeństwo i rozmnożenie a facetom o seks ,i dlatego świat się kręci monotonnie

Gość gość
może przyjdzie mi być prezydentem albo premierem, papieżem też mógł bym być, obecnie nic przecież nie tracę, celibat mi nie straszny :(