Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie kocha

Polecane posty

Gość PrawicowyKibic
Dnia 1.11.2017 o 00:41, Gość gość napisał:

jestem taki nieszczęśliwy, sam , mam samochód, dom z basenem, codziennie cwiczę, nie palę, nie piję, nie jestem babiarzem, codziennie z rana jadę 30 km żeby zrobić mamie zakupy, po południu pomagam w hospicjum a wieczorem w domu pogodnej starości, kocham zwierzęta, dokarmiam gołębie, kawki, sikorki, pustułki, w zimie nakładam jabłka na jeże, smutne to :(

Ale to nie jest tak że jak masz samochód, dom i na pokaz odwalasz wolontariat to jakaś ci wskoczy na bolca. Żadna cię nie chce bo nie napisałeś o tym a już z płaczliwego tonu tego posta widać, że jesteś pi/zda nie facet i nie masz jaj maminsynku.

Gość ania
Dnia 1.11.2017 o 01:24, Gość gość napisał:

nie, właśnie nie przebieram w pannach, dodam tylko jeszcze, że mam znakomite wykształcenie, 2 fakultety, podyplomówke i nie długo bronię doktorat, a mam dopiero nie całe 30 lat więc może stąd to pióro, a po za tym jestem kulturalny i miły, szarmancki i dobrze wychowany :(

Fakultety srety i doktorat, jesteś pewnie zadufanym w sobie niedojrzałym bucem i masz się za nie wiadomo kogo, myślisz że jesteś inteligentnym intelektualistą a jesteś zwykłym nudziarzem i frajerem ! A w pannach nie przebierasz bo nie dla psa to ! tacy jak ty mają brać do dostaną i jeszcze po stopach całować bo która by z takim jak ty lamusem wymuskanym wytrzymała !