Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardzę obcymi facetami

Polecane posty

Gość gość

Mam męża od dwudziestu lat. Teraz będzie szczyt hipokryzji, ale świetnie nam się układa mimo to kilkakrotnie miałam epizody z innymi mężczyznami. Krótkotrwałe zauroczenia, które kończyły się mega rozczarowaniem. Żaden nigdy nie dorownywal mężowi inteligencją, fantazją, dowc**em, nie był tak dobry w łóżku ani nawet kurde wielkoduszny względem innych. Od kilku lat nie zdradzam męża, być może poprzedni okres po trzydziestce był epizodyczny, gdyż teraz nie odczuwam takiej potrzeby, mimo zwiększonego zainteresowania płci a także okazji (taka praca). Gardzę facetami, którzy mnie podrywaja już na wyrost wszystkimi, idealizuje męża. Jestem zażenowana męskim ego moich epizodycznych podrywek, którzy po latach idealizuja nasze przelotne romanse, chyba tylko dlatego, że nie dane im było tego zakończyć. Dlatego jak czytam te wypociny tu na forum, typu odezwij się, tęsknię, ona tęskni, tkwi w związku z bad boyem bo ja byłem dobry, to mam ochotę wstrząsnąć delikwentem. Nie byłeś tak dobry jak tamten. Byłeś mierny i kiedy odkryłam że wzbudzasz we mnie litość, nigdy więcej się nie spotkaliśmy. Nigdy więcej nie odpiszę, więc się nie wysilaj

Gość gość
Ty głupia idiotko . Debilu kretynski .

Gość gość
Ja tobą gardzę szmato . Jesli taki super mąz to dlaczego go zdradzałaś .

Gość kochanka  Franka
Walilas meza w rogi a teraz taka poprawna :p Gardzisz nimi ? ok ! TYlko pamietaj ze oni cie zapamietali jak mialas 30 lat a 60. Dzis ci dzien dobry na ulicy nie powiedza.

Gość gość
Czyli jestes latawica i obrazasz meza i innych mezczyzn. Mizoandria jak nic

Gość gość
Ha, ha, ha... uderz w stół a nożyce się odezwą...