Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
Tak tak siedzi.... ale świstak i zawija.... he he. Uważaj bo jak pierdnie w tym kiblu to drzwi rozwali i dopiero zobaczysz widoczek :D:D:D

Gość gość
Widzę, że doświadczona jesteś już w takich widokach :)

Gość gość
Miałam męża i owszem kopnęłam go w d**ę Nie miał kochanki, ale chciał, ciągle czegoś szukał,oszukiwal mnie, kłamał więc powiedziałam dość. A kobiety, które wiedzą o zdradzie i walczą o śmiecia są żałosne. Wg mnie kobiety powinny trzymać się razem, wiele dziewczyn pomogło mi w przejrzeniu na oczy za jakiego gnoja wyszłam i jestem im za to wdzięczna. Kobiety z klasą. xx To zdradził cię w końcu ten maż czy nie? :D Zdesperowana kochanka wczuła się w rolę żony i jej się wszystko pomajtało. :D Zabawna jesteś :D

Gość gość
Zdradzane żony są glupsze.

Gość gość
Zgadzam się, że facet który zdradza i zwodzi i żonę, i kochankę, jest kochającym tylko siebie egoistą.

Gość Słodka Paskuda
nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, trzeba by ich się zapytać.

Gość gość
Miałam męża i owszem kopnęłam go w d**ę Nie miał kochanki, ale chciał, ciągle czegoś szukał,oszukiwal mnie, kłamał więc powiedziałam dość. A kobiety, które wiedzą o zdradzie i walczą o śmiecia są żałosne. Wg mnie kobiety powinny trzymać się razem, wiele dziewczyn pomogło mi w przejrzeniu na oczy za jakiego gnoja wyszłam i jestem im za to wdzięczna. Kobiety z klasą. xx To zdradził cię w końcu ten maż czy nie? Zdesperowana kochanka wczuła się w rolę żony i jej się wszystko pomajtało. Zabawna jesteś x Bo to jest ta z rozdwojeniem jaźni i osobowości. Za każdym razem jest kimś innym, a w tym wątku przebiła samą siebie. :D

Gość gość
dziś głupia to jesteś ty, właśnie udowodniłaś to wszystkim przed chwilą

Gość gość
Jak ci na kafe ktoś pisze o rozwodzie, że masz się rozwieść, to na 100% jest to kochanka żonatego.

Gość gość
No na pewno nie pisze tego mąż, który lubi być obsługiwany przez żonę i kochankę. Jedna wyczyści po nim kibel, zrobi kanapki do pracy i będzie usługiwać nawet wiedząc, że jest zdradzana, druga - naiwna, prześpi się z nim na każde zawołanie, niewiele dostając w zamian.

Gość gość
Jak ty chętnie czyścisz kibel po cudzym mężu, usługujesz mu na każdym kroku, robisz kanapki, które on ma w dopie, bo zjeść się tego nie da, to jeszcze nie znaczy, że jego żona jest taką frajerką jak ty. Może to właśnie on jej robi kanapki, kawusię, usługuje jak tylko może i nawet czyści po niej kibel, dlatego się nie rozwodzi dla byle kogo.

Gość gość
he he była kochanka chciała się z żoną zaprzyjaźnić i oczy jej otworzyć po tym jak dostała kopa w zad od żonatego

Gość gość
Ty kochanka kup żonie mieszkanie to może twój żonaty misio pozwoli ci wyczyścić kibel po sobie :D

Gość gość
Głupie i naiwne to są żony niestety a poziom wypowiedzi jest żenujący.jak facet ma kogoś na boku to znaczy ze na wasz widok mu nie staje .trzeba się z tym pogodzić a nie pieprzyć na kafe farmazony.pierz mu majtki i gotuj obiadek a ja go chętnie wybzykam:)-więcej od misia twego nie chce:)

Gość gość
Szkoda że mimo tego wszystkiego mąż nadal nie ma do ciebie wystarczająco szacunku żeby nie zdradzać

Gość gość
nie blokuj k***o j****a bo jak cię jebne w ten głupi ryj to się krwią zalejesz ty d***** p********a

Gość gość
Wściekłe ścierwo blokuje więc w częściach stawie odpowiedź dla ciebie szmato żonatego.

Gość gość
Hahaha staje staje i to za każdym razem, a ty zdesperowana frajerko zlizujesz moje soki z penisa mego męża i się cieszysz, że on tylko ciebie bzyka.

Gość gość
Otóż przyjmij do wiadomości szmato, że mąż ze mną się kocha codziennie, a tobie daje do wylizania brudną fujarę.

Gość gość
Gacie pierze pralka, o czym ty nie masz bladego pojęcia, gdyż nie posiadasz takiego urządzenia nędzaro, a obiadek to jemy w restauracji lub gotujemy razem.

Gość gość
Ciebie nie zabierze nawet na kebaba z budy, bo przecież ty po obrobieniu jego pały nie istniejesz. :D

Gość gość
To że k***o blokujesz świadczy tylko o tym jak nisko upadłaś i jak bardzo jesteś zdesperowana.

Gość gość
Nie staje nie staje ale się nie przyznasz tylko potem zakładasz tematy "dlaczego mąż nie chce mnie bzykać...albo bzyka raz na miesiąc":):)k***a nie bzyka bo bzyka inne tępe żony zrozumcie to w końcu:)

Gość gość
Spadaj kretynko ja takich tematów nie zakładam, bo nie mam powodu do zakładania. To są twoje tematy, to ty za każdym razem jesteś kimś innym i już ci się wszystko kiełbasi we łbie:D

Gość gość
Ale bagno

Gość gość
Gdyby się mąż odsunął ode mnie toby do ciebie przychodził brudny i śmierdzący. Dałabyś rade obsłużyć cudzego męża w cuchnących gaciach i skarpetach, oraz w przepoconej koszuli? Jeśli przychodzi czysty i pachnący to znaczy, że z żoną się kocha częściej niż się tobie wydaje.

Gość gość
To kiedy mu teraz loda zrobisz kochanko? Nie będzie się mył po seksie ze mną, żebyś długo mój zapach czuła :D

Gość gość
W poniedziałek dam mężowi 2 zł więcej to ci zapłaci za tego loda :D

Gość gość
poziom rynsztoka

Gość gość
Po seksie ze mną też się nie będzie mył, więc vice versa. Smacznego.