Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
s********j idiotko z tymi tematami o kochankach p********z to samo w każdym temacie i już rzygać się chce od tych intryg

Gość gość
Ale ma rację kobieta. Co trzeba mieć w głowie, aby spotykać się z mężczyzną, który ma żonę a i często dzieci. Chyba niewiele w tej głowie jest.

Gość gość
to prowo co jakiś czas powtarzane przez idiotkę mającą fobie na punkcie swojego misia, rzygam już tymi tematami

Gość gość
Mnie jedna znajoma, kochanka od 8 lat, gdy ją zapytałam, czy wierzy, że on się kiedyś rozejdzie, powiedziała, że nie wierzy, bo on jej od razu powiedział, żeby na rozwód nie liczyla. Spytałam się więc, dlaczego w takim razie ona ciagle się z nim spotyka-odpowiedziała, że widać, że nie wiem czym jest prawdziwa miłość, że ja takiej nie przeżyłam, więc nie wiem jak to jest. On ma jak paczek w maśle, ciepły domek, wczasy z żoną i dziećmi w Chorwacji, plus święta, nowy rok, urodziny, imieniny itd. A z kochanką ma spotkania w hotelu raz w tygodniu.Super się facet ustawił.

Gość gość
Kochanki były są i będą.Zawsze znajdą się kobiety o braku poczuciu własnej wartości, łase na słodkie słówka. Wystarczy trochę im naściemniac o wodnej żonie i pomyłkowym małżeństwie. Potem parę słodkich słówek jaka kochanka jest wspaniała i gdyby tylko sie spotkali wcześniej i ta już jest ugotowana, Z drugiej strony są faceci, którzy zdradę mają we krwi. Zdradza żonę, będzie zdradzał i kochankę, taki typ. Najbardzie żal tej żony i dzieci. Kochanka i kochanki mi nie żal. Są siebie warci.

Gość gość
Od seksu jeszcze nikt nie umarł.

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale uważam że jednak żony są bardziej żałosne i naiwne.kochanki to często wyrachowane bestie które wiedzą czego chcą(nie mówię o sierotach w typie opisanej przez autorkę tematu)-i z tego co widzę to żony się szarpać płaczą albo udają że nie widzą co się dzieje zamiast gnoja kopnąć w d**e

Gość gość
Ale się pienią zdesperowane kochanki warujące latami przy żonatych, bo prawdę o sobie czytają i ta prawda tak bardzo je boli :D

Gość gość
No to przyznać się kochanice warczące w tym temacie, ile lat już warujecie przy cudzych mężach? :D

Gość gość
niektóre idiotki za problemy w małżeństwie obwiniają rzekome kochanki męża a tak naprawdę zdrada jeśli jest, jest wynikiem tych problemów, napraw więc swoje małżeństwo a nie wmawiaj mu kochanki bo która by go chciała

Gość gość
Jak to która? Przecież ty czołgasz się latami za żonatym błagając go, żeby się wreszcie rozwiódł, a on nie chce :D

Gość gość
znalazła się idiotka, p*****lnij się w łeb, może ci to coś pomoże, ja za nikim nigdy nie latałam nie latam i nie będę latać, a z takim gównem jak ty nie będę rozmawiać

Gość gość
I tak cię żaden normalny nie chce.

Gość gość
dziś Ale wpieniło się wulgarne byle gowno co czołga się za żonatym :D

Gość gość
Jesteście żałosne. Mężatki: - nie wyciągają wniosków ze zdrady męża - za wszystko obwinaja kochanke Kochanki : - wiedza że na 99% on nie odejdzie a mimo to Beznadziejnie W to wierzą .. To co Was łączy to to, że obie wydłubałybyscie sobie oczy o NIC nie wartego frajera. Zwykłego tchórza Obie nie macie godności.

Gość gość
14:32 To niestety prawda. Jestem po jednej z tych stron...

Gość gość
dziś desperatko nie porównuj żony do siebie. Godności nie masz tylko ty, skoro pchasz się na trzeciego do cudzego życia - tam gdzie cię nie chcą. Jesteś winna tylko ty, bo to ty namawiasz żonatego do zdrady, to ty do niego wydzwaniasz, żeby cię przeleciał ponownie i to ty go szantażujesz, albo się mścisz, gdy on już nie chce ciebie znać.

Gość gość
Wszystkie jesteście takie atrakcyjne i zadbane,och! ach! i oj!,A w większości przypadkach już po kilku latach, facet szuka doznań u innej,zresztą baby nie lepsze.Wystarczy że jaki żigolo co ma nażelowane kudły i kulawy gadulec, a nie jedna sika po udach i rozkłada nogi! Pól światu tego kwiatu,a większości gó/wno warte!

Gość gość
Dlaczego wszystkie żony w tym temacie są takie wulgarne i agresywne? Nic dziwnego że wasz mąż działa na boku.

Gość gość
Tak oczywiście jasnowidzu ty wiesz, że żony są wulgarne a ich mężowie działają na boku. To kochanki są wulgarne, bo nic innego im nie pozostało jak bluzgać, wrzeszczeć i wyzywać.

Gość gość
tu nie ma żadnej kochanki tylko żony plujące jadem jak wściekłe suki próbujące znaleźć wine w kimś za problemy w małżeństwie

Gość gość
Kochanki powinny wszystkim za darmo robić niezależnie od płci.

Gość gość
lesbijki wszystkich krajów łączcie się

Gość gość
ty suka kochanka nie pluj tak jadem, bo się udławisz :D

Gość gość
jesteś żałosna

Gość gość
Oj baby baby.nie dziwię się że faceci wala inne na boku skoro tak się zachowujecie.nie jedna z was wygralaby (jeśli jest po co walczyć o męża który lata z kwiatka na kwiatek)zachowując resztki kultury i klasy ,spakowała męża i bez słowa pokazała drzwi.w życiu różne rzeczy widziałam-i zdesperowana kochankę, i kochankę która nawet nie ma ochoty tworzyć związku z kochankiem,...i tępa żonę uwazajaca że miś je kocha i dlatego zdradza i mądre żony które bez słowa pakują faceta i w sądzie załatwiają resztę...,i faceta który kocha i chce być z kochanką i męża który tylko się bawi i nie myśli nawet zostawiać ciepłych kapci.nie generalizujcie bo każdy przypadek inny-czy chcecie czy nie.

Gość gość
My żony zawsze wygrywamy, a z głupich kochanek ubaw mamy :D

Gość gość
dziś to znów ta nawiedzona co każdemu zdradę wmawia :D:D

Gość gość
18.49 pokazać drzwi to ja mogę tobie dziewczynko, ale nie mężowi który jest współwłaścicielem naszego domu i tak samo mąż nie może pokazać mi drzwi, bo to jest również mój dom. Widziałaś tyle ile sobie uroisz w pustej główce.

Gość gość
oby im piiiipy sparszywiały i d**y były całe we wrzodach!