Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet oszust czy powiedzieć znajomej

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu będąc na wieczorze panieńskim koleżanki w klubie poznałam faceta,zrobił na mnie dobre wrażenie wymieniliśmy się numerami , spotkaliśmy się kilkanaście razy, proponował mi wspólny wyjazd w góry na weekend,za jakiś czas,opowiadał że jest wolny bo była dziewczyna go zdradzała itd, a wczoraj przeglądając portal społecznościowy dostałam zaproszenie do znajomych od koleżanki z którą kiedyś byłam na wymianie studenckiej i jakoś kontakt się urwał, okazało się że na zdjęciach jest TEN SAM FACET, od 2015 są zaręczeni , nie mam pojecia co robić, on do mnie pisze dzwoni, przestałam odbierać jestem zbyt wściekła, co robić???

Gość gość
Co za łajza,powiedz jej i tyle

Gość gość
A to ma facet niefart,jednak świat jest mniejszy niż nam się zdaje

Gość gość
Oczywiście że powiedzieć,chciałabyś być zareczona z korytarzem???

Gość gość
Jeśli zdecydujesz się jej powiedzieć, musisz mieć twarde dowody. Jakieś smsy, maile gdzie pisze ci o rzekomych zdradach byłej i namawia na spotkania. Inaczej gość odwróci kota ogonem i wyjdziesz na flądrę, która podrywa zajętych facetów.

Gość gość
ja bym nie powiedziała, odbierz i powiedz świni że znasz jego narzeczoną i jak się nie odpierdzieli to jej wszystko powiesz

Gość gość
właśnie tak wczoraj przeglądałam jej profil i są razem od 4 lat,byłyśmy na wymianie około pół roku , i niewiem wogóle jak miałabym jej to powiedziec, no mam napisac- hej co tam słychać , wiesz że twój facet cie zdradza, czuje się jak szmata teraz

Gość gość
Ale ty nie jesteś niczemu winna. I wyżej mają rację. Jej lepiej nic nie mówić. Jemu powiedz, że ja znasz i ma spadać bo możesz jej wszystko powiedzieć.

Gość gość
napisałam mu smsa że znam jego narzeczoną, że właśnie zaprosiła mnie do znajomych na fb, że jest ****** k********m i nie chce go znać

Gość gość
A facet sie cieszy, ze kolejna idiotka milczy...

Gość gość
Jeśli znały się pół roku x lat temu,a jest z tym facetem 4 lata,to proste komu uwierzy

Gość gość
Powiedz jej,jeśli są zareczeni a on na boku kombinuje,to pewnie nie jesteś ani pierwszą ani ostatnią,a dziewczyna nie wie w co się pakuje

Gość gość
Ona w to nie uwierzy Jeśli chcesz jej pomoc to umów się z nią na odświeżenie znajomosci a w tym samym czasie zaproś faceta

Gość gość
Nie wazne komu uwierzy! Wazne zeby zachwac sie jak czlowiek i napietnowac oszustwo!!! Przez takie zatajanie prawdy pozwalacie tej swini dalej oszukiwac kolejne dziewczyny!

Gość gość
Odpisał że nie ma żadnej narzeczonej,i chce się spotkać pogadać jutro.ja już sama niewiem co robić jak on tak idzie w zaparte,czy nie lepiej po prostu ją też na to spotkanie zaprosić

Gość gość
Nie mów jej,ja kiedyś poznałam faceta,fajny wolny( podobno() po 3 mies,wyszło że ma żonę i dziecko,wyszłam na dziffke Kiedy wyszło wszystko na jaw,a nie wiedziałam że jest zajęty

Gość gość
Podobna sytuacja jak moja,nie powiedziałam,odczepil się,a ostatnio widziałam go na mieście z żoną w ciąży,i trochę żałuję że nie powiedziałam,ale kto by mi uwierzył

Gość gość
Napisał, że nie ma narzeczonej? To masz dowód i możesz powiedzieć tej biednej dziewczynie, że jest oszukiwana.

Gość gość
Napisał-skarbie to do mnie było??,przecież ja nie mam nikogo mówiłem Ci,spotkajmy się jutro ,tęsknię

Gość gość
No to masz czarno na białym dowód na świnie

Gość gość
Co za chłop,to po cholerę się zaręczal jak lubi poroochać na boku,załatw dziada i powiedz tej lasce co z niego za agent,jak trzeba pokaż smsy itd

Gość gość
Zaczekaj, a może to nie on? Albo on, ale stare fotki i to właśnie ta dziewczyna, z którą kiedyś był. Nic złego nie robisz, spotkaj się z nim skoro wcześniej Ci odpowiadał, ale bądź czujna, nie spiesz się z rozwojem tej znajomości do wyjaśnienia. Nie mów nic dziewczynie, na razie poobserwuj. Nie mogę uwierzyć żeby miał fotki na fb z narzeczoną a na informację, że ją znasz zareagował tj piszesz. Może to na prawdę jakaś pomyłka i fajnego człowieka zdyskwalifikujesz.

Gość gość
A nie pomyslalyscie głupie baby ze może facetowi nie układa się z narzeczoną,i chciałby się wykręcić od ślubu?? Idź pogadaj z nim jak Ci zależy i jemu zależy powiedz żeby zerwał z narzeczoną i tyle.

Gość gość
A sexy były???

Gość gość
gość dziś A nie pomyslalyscie głupie baby ze może facetowi nie układa się z narzeczoną,i chciałby się wykręcić od ślubu?? x To niech z nią po prostu zerwie. Żeby szukać roochania na boku to macie jaja, ale żeby zerwać zaręczyny to już nie. Śmiecie z was i tchórze, nie mężczyźni.

Gość gość
. Nie mogę uwierzyć żeby miał fotki na fb z narzeczoną a na informację, że ją znasz zareagował tj piszesz. x Przecież to nie o jego fb mowa, tylko jego narzeczonej. Słabo ci idzie tłumaczenie tego palanta.

Gość gość
Lepiej żebyś miala dowod dla niej. Bo jak jej powiesz to on się wyprze i ta uwierzy jemu nie tobie. Rob screeny wiadomosci, nagraj go podczas rozmowy telefonicznej, a do tego umów się z nim gdzies i jej wyślij adres i godzinę, niech zobaczy was razem, będzie afera, obie będziecie mogly dac zdradzaczowi w pysk

Gość gość
Kiedyś kręciłam z jednym znajomym brata na portalu erotycznym. Spytałam czy dalej jest ze swoją wieloletnią dziewczyną. Odpowiedział że dla mnie z nią zerwał. Więc piszę że ok, spytam ją o to na fb :D Jakie było jej zdziwienie gdy jej o tym powiedziałam. Nie chciała uwierzyć. Nawet screeny rozmów ją nie przekonały. 'Misiaczek' twierdził że mnie nie zna i jestem jakąś wariatką. Dałam jej link do jego profilu. Ona szybko złamała hasło i sobie poczytała co nieco :D Rozeszli się ale zaniedługo znów powrócili do siebie i zrobił jej dzieciaka.Najzabawniejsze jest to że po raz kolejny trafiliśmy na siebie na tym samym portalu :D założył nowe konto hehe Baby to naiwniary

Gość gość
Kiedy się poznaliśmy zapytałam go czy ma profil na fb,powiedział ze nie ma,i faktycznie nie ma,za to jego narzeczona regularnie wrzuca wspólne fotki,ostatnie są sprzed 2 tygodni,z jakiegoś wesela,przytuleni itd,z całą pewnością jest to ten sam facet,zdarzylam go niestety obejrzeć całkiem dokładnie,i teraz mam mętlik w głowie,bo na wydaje mi się że się wszystkiego wyprze,nie mam ochoty już w ogóle mu odpisywac,a tym bardziej się spotykać,czuje się okropnie.

Gość gość
Autorko mogłaś się pomylić może to jego brat bliźniak może ten facet jest po prostu bardzo podobny..