Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

facet oszust czy powiedzie膰 znajomej

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

2 miesi膮ce temu b臋d膮c na wieczorze panie艅skim kole偶anki w klubie pozna艂am faceta,zrobi艂 na mnie dobre wra偶enie wymienili艣my si臋 numerami , spotkali艣my si臋 kilkana艣cie razy, proponowa艂 mi wsp贸lny wyjazd w g贸ry na weekend,za jaki艣 czas,opowiada艂 偶e jest wolny bo by艂a dziewczyna go zdradza艂a itd, a wczoraj przegl膮daj膮c portal spo艂eczno艣ciowy dosta艂am zaproszenie do znajomych od kole偶anki z kt贸r膮 kiedy艣 by艂am na wymianie studenckiej i jako艣 kontakt si臋 urwa艂, okaza艂o si臋 偶e na zdj臋ciach jest TEN SAM FACET, od 2015 s膮 zar臋czeni , nie mam pojecia co robi膰, on do mnie pisze dzwoni, przesta艂am odbiera膰 jestem zbyt w艣ciek艂a, co robi膰???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Co za 艂ajza,powiedz jej i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to ma facet niefart,jednak 艣wiat jest mniejszy ni偶 nam si臋 zdaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie 偶e powiedzie膰,chcia艂aby艣 by膰 zareczona z korytarzem???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li zdecydujesz si臋 jej powiedzie膰, musisz mie膰 twarde dowody. Jakie艣 smsy, maile gdzie pisze ci o rzekomych zdradach by艂ej i namawia na spotkania. Inaczej go艣膰 odwr贸ci kota ogonem i wyjdziesz na fl膮dr臋, kt贸ra podrywa zaj臋tych facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym nie powiedzia艂a, odbierz i powiedz 艣wini 偶e znasz jego narzeczon膮 i jak si臋 nie odpierdzieli to jej wszystko powiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂a艣nie tak wczoraj przegl膮da艂am jej profil i s膮 razem od 4 lat,by艂y艣my na wymianie oko艂o p贸艂 roku , i niewiem wog贸le jak mia艂abym jej to powiedziec, no mam napisac- hej co tam s艂ycha膰 , wiesz 偶e tw贸j facet cie zdradza, czuje si臋 jak szmata teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ty nie jeste艣 niczemu winna. I wy偶ej maj膮 racj臋. Jej lepiej nic nie m贸wi膰. Jemu powiedz, 偶e ja znasz i ma spada膰 bo mo偶esz jej wszystko powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napisa艂am mu smsa 偶e znam jego narzeczon膮, 偶e w艂a艣nie zaprosi艂a mnie do znajomych na fb, 偶e jest ****** k********m i nie chce go zna膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A facet sie cieszy, ze kolejna idiotka milczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li zna艂y si臋 p贸艂 roku x lat temu,a jest z tym facetem 4 lata,to proste komu uwierzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedz jej,je艣li s膮 zareczeni a on na boku kombinuje,to pewnie nie jeste艣 ani pierwsz膮 ani ostatni膮,a dziewczyna nie wie w co si臋 pakuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona w to nie uwierzy Je艣li chcesz jej pomoc to um贸w si臋 z ni膮 na od艣wie偶enie znajomosci a w tym samym czasie zapro艣 faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wazne komu uwierzy! Wazne zeby zachwac sie jak czlowiek i napietnowac oszustwo!!! Przez takie zatajanie prawdy pozwalacie tej swini dalej oszukiwac kolejne dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpisa艂 偶e nie ma 偶adnej narzeczonej,i chce si臋 spotka膰 pogada膰 jutro.ja ju偶 sama niewiem co robi膰 jak on tak idzie w zaparte,czy nie lepiej po prostu j膮 te偶 na to spotkanie zaprosi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie m贸w jej,ja kiedy艣 pozna艂am faceta,fajny wolny( podobno() po 3 mies,wysz艂o 偶e ma 偶on臋 i dziecko,wysz艂am na dziffke Kiedy wysz艂o wszystko na jaw,a nie wiedzia艂am 偶e jest zaj臋ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobna sytuacja jak moja,nie powiedzia艂am,odczepil si臋,a ostatnio widzia艂am go na mie艣cie z 偶on膮 w ci膮偶y,i troch臋 偶a艂uj臋 偶e nie powiedzia艂am,ale kto by mi uwierzy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisa艂, 偶e nie ma narzeczonej? To masz dow贸d i mo偶esz powiedzie膰 tej biednej dziewczynie, 偶e jest oszukiwana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisa艂-skarbie to do mnie by艂o??,przecie偶 ja nie mam nikogo m贸wi艂em Ci,spotkajmy si臋 jutro ,t臋skni臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to masz czarno na bia艂ym dow贸d na 艣winie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za ch艂op,to po choler臋 si臋 zar臋czal jak lubi poroocha膰 na boku,za艂atw dziada i powiedz tej lasce co z niego za agent,jak trzeba poka偶 smsy itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaczekaj, a mo偶e to nie on? Albo on, ale stare fotki i to w艂a艣nie ta dziewczyna, z kt贸r膮 kiedy艣 by艂. Nic z艂ego nie robisz, spotkaj si臋 z nim skoro wcze艣niej Ci odpowiada艂, ale b膮d藕 czujna, nie spiesz si臋 z rozwojem tej znajomo艣ci do wyja艣nienia. Nie m贸w nic dziewczynie, na razie poobserwuj. Nie mog臋 uwierzy膰 偶eby mia艂 fotki na fb z narzeczon膮 a na informacj臋, 偶e j膮 znasz zareagowa艂 tj piszesz. Mo偶e to na prawd臋 jaka艣 pomy艂ka i fajnego cz艂owieka zdyskwalifikujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie pomyslalyscie g艂upie baby ze mo偶e facetowi nie uk艂ada si臋 z narzeczon膮,i chcia艂by si臋 wykr臋ci膰 od 艣lubu?? Id藕 pogadaj z nim jak Ci zale偶y i jemu zale偶y powiedz 偶eby zerwa艂 z narzeczon膮 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sexy by艂y???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A nie pomyslalyscie g艂upie baby ze mo偶e facetowi nie uk艂ada si臋 z narzeczon膮,i chcia艂by si臋 wykr臋ci膰 od 艣lubu?? x To niech z ni膮 po prostu zerwie. 呕eby szuka膰 roochania na boku to macie jaja, ale 偶eby zerwa膰 zar臋czyny to ju偶 nie. 艢miecie z was i tch贸rze, nie m臋偶czy藕ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
. Nie mog臋 uwierzy膰 偶eby mia艂 fotki na fb z narzeczon膮 a na informacj臋, 偶e j膮 znasz zareagowa艂 tj piszesz. x Przecie偶 to nie o jego fb mowa, tylko jego narzeczonej. S艂abo ci idzie t艂umaczenie tego palanta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lepiej 偶eby艣 miala dowod dla niej. Bo jak jej powiesz to on si臋 wyprze i ta uwierzy jemu nie tobie. Rob screeny wiadomosci, nagraj go podczas rozmowy telefonicznej, a do tego um贸w si臋 z nim gdzies i jej wy艣lij adres i godzin臋, niech zobaczy was razem, b臋dzie afera, obie b臋dziecie mogly dac zdradzaczowi w pysk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 kr臋ci艂am z jednym znajomym brata na portalu erotycznym. Spyta艂am czy dalej jest ze swoj膮 wieloletni膮 dziewczyn膮. Odpowiedzia艂 偶e dla mnie z ni膮 zerwa艂. Wi臋c pisz臋 偶e ok, spytam j膮 o to na fb :D Jakie by艂o jej zdziwienie gdy jej o tym powiedzia艂am. Nie chcia艂a uwierzy膰. Nawet screeny rozm贸w j膮 nie przekona艂y. 'Misiaczek' twierdzi艂 偶e mnie nie zna i jestem jak膮艣 wariatk膮. Da艂am jej link do jego profilu. Ona szybko z艂ama艂a has艂o i sobie poczyta艂a co nieco :D Rozeszli si臋 ale zanied艂ugo zn贸w powr贸cili do siebie i zrobi艂 jej dzieciaka.Najzabawniejsze jest to 偶e po raz kolejny trafili艣my na siebie na tym samym portalu :D za艂o偶y艂 nowe konto hehe Baby to naiwniary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy si臋 poznali艣my zapyta艂am go czy ma profil na fb,powiedzia艂 ze nie ma,i faktycznie nie ma,za to jego narzeczona regularnie wrzuca wsp贸lne fotki,ostatnie s膮 sprzed 2 tygodni,z jakiego艣 wesela,przytuleni itd,z ca艂膮 pewno艣ci膮 jest to ten sam facet,zdarzylam go niestety obejrze膰 ca艂kiem dok艂adnie,i teraz mam m臋tlik w g艂owie,bo na wydaje mi si臋 偶e si臋 wszystkiego wyprze,nie mam ochoty ju偶 w og贸le mu odpisywac,a tym bardziej si臋 spotyka膰,czuje si臋 okropnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko mog艂a艣 si臋 pomyli膰 mo偶e to jego brat bli藕niak mo偶e ten facet jest po prostu bardzo podobny..

Udost臋pnij ten post