Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustanie objawow ciazy.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestrm w 10 tyg ciazy. Od wcziraj piersi zrobily sie miekcejsze i mniej bolesne. Pobolewaja troche przy nacisku ale juz nie tak samo mocno jak wczesniej. Przyznam szczerze ze troche zaczynam panikowac bo tyle sie naczytalam o tym braku objawowo :-( Po za tymi piersiami ktore tak z dnia na dzien sie zmienily nadal czesto jestem glodna i ciagnir mnie ci jakis czas w pachwinach. Czy powinnam sie martiwc? Miala ktoras z Was podobnie i z ciaza bylo ok ?

Gość gość
Bol piersi sie z czasem zmniejsza u mnie tez z dnia na dzien ustaly nudnosci i nadwrazliwosc na zapachy

Gość gość
Jak się martwisz jedz na IP

Gość gość
Bylam na IP ale niezbyt mila pielegniarka powiedziala ze to jest sprawa ambulatoryjna a oni tam przyjmuja nagle wypadki zwlaszcza dzis ( czyli swieto ). Zatkało mnie, zabralam sie i wrocilam do domu... a martwie się nadal.

Gość gość
Up

Gość gość
moglas powiedziec ze masz plamienie, to by ci zrobili usg, a nie ze panikujesz bo ci bol cyckow minal... mi tez bole piersi niekiedy mijaly a potem powracaly... nie martw sie, na pewno jest wszystko dobrze

Gość gość
Samym bolem sie az tak nir martwie bo troszke pobolewaja tak jak napisalam. Chodzi bardziej o to ze przestaly byc napięte i obrzmiale. Sa poprostu miekkie jak przed ciaza.

Gość gość
poza tym mi ginekolog powiedziala ze w 10 tyg bol piersi mija, ja mam obecnie 11 tydzien i dalej mnie bola, ale tak jak mowilam, niekiedy budzilam sie rano i nic mnie nie bolalo i tez panikowalam a wieczorem bol powracal, to zalezy od hormonow, nie zawsze bedzie Cie bolec.

Gość gość
Dodam tylko ze wizyte mialam dwa tyg temu i na usg bylo widoczne juz bijace serduszko. A wielkosc dzidziusia odpowiadala 6 tygodniom i 6 dniom. Kolejna wizyta dopiero za rowne dwa tyg ..

Gość gość
ja tez tak mialam, byly miekkie i bez bolu a potem znowu bolaly i byly napiete, nic sie nie martw.

Gość gość
to jak panikujesz to idz prywatnie do gin i zrob usg, ale wedlug mnie wszystko jest wporzadku!

Gość gość
Ok. Dzieki dziewczyny. Troche mnie uspokoilyscie

Gość gość
To idź na inne IP

Gość gość
Nie panikuj napewno wszystko jest ok. Mnie piersi przez cała ciaze bolały tylko sporadycznie. A 3,4,5 miesiąc to była bajka prawie żadnych obiadów i nieopisane szczęście ze juz niedługo będziemy rodzicami. Powodzenia autorko.