Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla córki ... pierwsze dziecko syn

Polecane posty

Gość gość

I syn ma na imię Krzysztof. Córka ma sie urodzic w styczniu i nadal nie mamy imienia, tzn obstawiamy kilka. syn oczywiście też uczestniczy w wybieraniu. jak dotąd mamy taką listę: Antonina, Bogna, Gabriela, Gaja, Liwia, Oliwia (Oliwię i Bognę wybrał syn po koleżankach z przedszkola ...)

Gość gość
Liwia ładne i Gaja, ale inne - wybacz - okropne

Gość gość
z tych podanych przez Ciebie, podoba mi się jedynie w miare Antonina. Bogna - córka was przeklnie Gabriela- paskudne, i na dodatek to zdrobnienie Gabrysia brrr Gaja - no comments, będą do niej mówić Geja, oszczedzcie dziecka. Liwia - tandetnie i kiczowato Oliwia - juz rzygac sie chce tym imieniem.

Gość gość
Mój syn też ma a imię Krzysztof. Córka urodzona w styczniu ma na imię Marta.

Gość gość
Dla mnie najładniejsze z tych wybranych przez Was to Liwia, ładnie brzmiące i niespotykane.

Gość gość
z twoich propozycji najbardziej podoba mi się Liwia, Antonina też ładne, pozostałe po prostu mi sie nie podobają

Gość gość
Tu autorka dziękuję za wypowiedzi i opinie Mi też Oliwia sie nie podoba, ale Bogna już tak. Ja najchętniej to Liwia a mąż i Syn Bogna właśnie. ale jeszcze się zastanowimy. Marta też ładnie :) a moja mama proponuje Kornelia - nam się nie podoba. to po prababci by było ,ale jednak ...