Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im starsza jestem tym mniejsze wymagania mam co do faceta...desperatka ?

Polecane posty

Gość gość
20:04 też mam 40 ,nie rób jaj, nie masz 90 lat. Co do cmentarza się już czolgasz?

Gość gość
to nie desperacja, po prostu doroslas i to nie wyglad jest najwazniejszy, ale charakter.Mlode laski chca przystojniaka chocby byl w srodku pusty lub zupelny s....n, starsze koncentruja sie na charakterze i osobowosci.swego czasu odwalilam paru przystojniakow, bo zadnych wspolnych tematow, nie dalo sie rozmawiac lub facet pokazal ze jest dupkiem.co nie znaczy ze facet ma byc paskudny, ale tak 6/10 musi byc

Gość gość
gość dziś - południe Polski.

Gość gość
gość dziś - myślę, że masz rację. Z facetami miałam tak samo jak opisałaś u siebie. Wygląd nie jest najważniejszy ale rzeczywiście 6/10 musi być. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś - do cmentarza to się jeszcze może nie czołgam ale o różańcu zaczynam myśleć coraz częściej :P

Gość gość
gość dziś bardzo ogólne :) ja tez południe konkretniej opolskie

Gość gość
przejrzałaś na oczy, ale oby nie za późno

Gość gość
definicja 6/10 kulturalny, miły, ułożony, atrakcyjny, wysportowany, zdrowa cera, dobre geny, zadnych chorób, dobra praca, zarobki, nie sentymentalny, nie złośliwy, nie gruby, nie chudy, ułożony , korona na głowie :classic_cool:

Gość gość
Z poczuciem humoru, ciekawym hobby, dystansem do siebie ;) Opiekuńczy, męski, partnerski :)

Gość gość
gość dziś - mam świadomość, że jest już za późno i niestety "już pozamiatane" :P Trzeba "ogarnąć" się na jutro do pracy, żeby nie straszyć wyglądem, dlatego życzę wszystkim DOBREJ NOCY i udanej reszty tygodnia (oby do weekendu!). Pozdrawiam wszystkich :)