Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im starsza jestem tym mniejsze wymagania mam co do faceta...desperatka ?

Polecane posty

Gość gość

kiedys wybrzydzałam, bo ten ma zakola, bo tamten za spokojny, tamten patologia blokers i palił i jarał zioło, ten rudy to nie ja chce bruneta z zielonymi oczami ble ble ble, a teraz to juz wystarczy by był szczuply nie otyły, nie ćpał, był wolny bez zobowiązań, kulturalny, wesoły

Gość gość
Pożyczki na dowód dla każdego w 30 min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl Od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze już teraz! - Aktualny ranking najlepszych w danym miesiącu chwilówek! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Tak jesteś desperatką. To, że ktoś nie ćpa, jest bez zobowiązań, jest kulturalny to podstawa. To tak jakbyś mówiła, że ma mieć głowę, dwie ręce i dwie nogi i był płci męskiej.

Gość gość
27

Gość gość
Ja mam większe. Jak miałam 16 lat to chciałam żeby był mądry, dobry i w podobnym wieku maksymalnie 6 lat starszy, teraz jak mam 36 chce by był mądry, dobry, dojrzały emocjonalnie, pracowal, miał włosy i był maksymalnie 3 lata starszy, ale lepiej 3 lata młodszy.

Gość gość
To też standard, a nie żadne wymagania,Wymagania to by były, jakbyście napisała, że szukacie milionera z helikopterem i własną wyspą. Ale to, co tu piszecie, to standard a nie żadne wymagania.

Gość gość
Cóż, moja rada taka, korzystaj z życia, pókiś młoda, jak się trafi ten wyjątkowy, to dobrze, a jak nie, to przynajmniej będziesz miała jakieś wspomnienia ;) PS. Ja mam z wiekiem coraz to większe wymagania ;)

Gość gość
15:04 Podpisuje sie pod tym.

Gość gość
gość- dziś - To prawda! Korzystaj z życia, ja nie korzystałam, byłam "porządna", czekałam na swojego "ukochanego", który to doceni a nie spotkałam "tego jedynego". Dziś to nawet nie mam czego wspominać. Dlatego moja rada: trzeba korzystać z życia- przynajmniej będzie co wspominać. Nie warto być "porządną". Nie warto :P

Gość gość
Po prostu z wiekiem czlowiek duzo lepiej widzi pewne rzeczy i co innego sie liczy

Gość gość
Ja tak samo. To koleżanki szalały, wybierały. Ten za niski, ten za gruby, tamten niezaradny, a jeszcze kolejny zaczyna łysieć, a kolejnych dwóch było maminsynkami, a ostatni nudziarz. A jak już poprzebieraly, to w końcu trafiły na tych, za których wyszły za maz, którzy im się naprawdę podobali. Ja nie przebieralam ze strachu przed samotnością no i zostałam sama. Ironia losu.

Gość gość
15:30 Święte słowa. Niestety, jak już człowiek się ogarnie i zobaczy, że samo to, że facet nie jest pijakiem, cpunem, że nie przeklina itd to stanowczo za mało. No i musi istnieć pociąg fizyczny, bo bez tego nie masz związku.

Gość gość
a

Gość gość
Głupie Kurvyyy

Akurat koleżanki prawdę powiedzą. Każda powie, że trafiła w punkt z wyborem mężczyzny, bo to babska natura wbijać szpile innej kobiecie w bolesne miejsce nawet jeżeli się mocno naciąga fakty. Jak jest naprawdę li tylko one same wiedzą. 00 Osobiście uważam, że z wiekiem oczekiwania się albo urealniają u tych, co im jeszcze nie odbiło, albo, jak u tych co są daleko i za zakrętem, wymagania ciągle rosną. No bo w końcu lepiej starej pannie mówić sobie i innym, że nikt nie spełniał jej wymagań, niż, że nikt jej nie chciał.

Gość gość
0rk dziś - mnie nikt nie chciał niestety :P

Gość gość
Cholera, nie znam nikogo, kogo by przez całe życie nikt nie chciał. To fizycznie nierealne. Inna sprawa, że jest trochę mężatek i żonatych, którzy wzięli co się nawinelo, no bo ktoś mnie chce, więc kij tam, że go nie kocham, nie podoba mi się, ale nie będę już starą panna tudzież starym kawalerem :D

Gość gość
gość dziś - ale mnie naprawdę nikt nie chciał choć jestem naprawdę fajną kobietką :). Jeśli nie znasz takiej, której nigdy nikt nie chciał- to właśnie poznałeś :)

Gość gość
Może to kwestia czasu. Naprawdę nie znam nikogo, kogoe nikt by nie chcial

Gość gość
19 34 -po czym twierdzisz ze jestes fajna? ile masz lat? jak 20 to ok ale jak 30 to sama widzisz

Gość gość
nie chcial cie kiedys burek, michal, 4 kolegow z akademika ?

Gość gość
gość dziś Niemożliwe, chyba że masz downa i mega zeza. Może ktoś cię chciał, ale tego nie zauważałaś, bądź o tym nie wiedziałaś.

Gość gość
No bo w końcu lepiej starej pannie mówić sobie i innym, że nikt nie spełniał jej wymagań, niż, że nikt jej nie chciał. x x I takiemu orkowi latwiej mowic ze wszystkie baby sa glupie niz ze zadna go nie chce

Gość gość
Typowe. Tu pełno takich facetów.

Gość gość
Kochani, widzę że mi nie wierzycie. Naprawdę nikt mnie nie chciał, nie mam Downa ani zeza, co do reszty- nie będę się reklamowała :P Nigdy miałam szczęścia do mężczyzn. Mam więcej, niż 40 lat wiec u mnie raczej "już pozamiatane" :) Pozdrawiam wszystkich bo widzę, że narobiłam tu trochę zamieszania ale napisałam prawdę.

Gość gość
no cos ty, to swietny wiek na rozwod i początek nowego życia, a ty smęcisz :classic_cool:

Gość gość
gość-dziś - nigdy nie byłam zamężna, więc rozwód i związane z tym perturbacje mnie nie dotyczą.

Gość gość
gość dziś można wiedzieć skąd jesteś