Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAnnaLublin

Prosze o wsparcie jedzeniem

Polecane posty

Gość mamaAnnaLublin

Witam Was wszystkich serdecznie i bardzo prosze doczytajcie do konca nim mnie zwyzywacie...rok temu ja pomagalam i nigdy bym nie pomyslala ze sama zwroce sie o pomoc ale los jest przewrotny;( tuz po Bozym narodzeniu mielismy mezem wypadek, dachowanie matizem- maz usxkodzil sobie powaznie bark a ja kregoslup.oboje nie mozemy teraz pracowac wszystko nam sie posypalo;( sprzedalismy drugie auto zeby jakos ciagnac ale kasa powoli sie konczy a co najgorsze nie ma widokow zeby nam sie poprawialo jest cotaz gorzej od grudnia lezalam 2 razy na neurologii mamy tez wielr innych klopotow jrsli ktos chce podam szczegoly na priv;((( jesli jest tu ktos o dobrym sercu i zechce nas wspomoc jakims jedzeniem chemia badz rzeczami dla 10 letniej dziewczynki corka Kasia to bede ogromnie wdzieczna.ze swej strony moge odwdzieczyc sie korekta lub pomoca w redagowaniu prac bo z wyksztalcenia jestem polonistka.

Gość mamaAnnaLublin
Prosze o chleb mleko platki dla corki ona jest najwazniejsza rowniez nie pogardzi parowkami z Biedronki. Bardzo przydalyby sie dla niej jakis blok rysunkowy, farby, pedzle uwielbia malowac

Gość gość
Anna to wyłudzaczka od wielu lat. Lublin Kunickiego. Do roboty sie weżcie.co roku piszesz to wzruszającą historyjke o wypadku.

Gość mamaAnnaLublin
Do Pana wyzej jesli Pan reflektuje to moge odbyć z Panem oral zrobic ustami ale platne z gory 50zl dla corki na chleb i mleczko do płatkow

Gość mamaAnnaLublin
To wyżej nie ja pisałam. Bardzo smieszne

Gość gość
Co jest Qrwa ludzie z wami? Czytam i niewierze!!! Czy was juz calkiem poturlało? Ludzie maja tragedie a wy robicie sobie jaja? Ktos mi to wytlumaczy co sie z wami dzieje??

Gość gość
Jaką tragedię, leszczu naiwny? Chyba że to kunickiego sama siebie z innego nicka broni. Znana na forach, od lat o wypadku pisze. A pomogła chyba tylko swojemu chłopu flachę do gęby donieść.

Gość gość
16:15- leszczu naiwny? A znasz mnie personalnie by jechac takim tekstem. Pytam bo nie wiem co jest grane bo kafeteria forum to ekstremalne forum poczynając od wielbicieli lizania zużytych podpasek po milosnikow zakupu kupy w słoikach za 100zl. Na przyszlosc gdy ktos pyta grzecznie to grzecznie wytlumacz na a nie ublizaj bo w finale wychodzisz na konskiego zwiotczałego zwisa. Pozdro

Gość gość
To pytaj grzecznie a nie rzucaj qrwami. Zwisa możesz u tatusia obejrzeć jak co wieczór. Nie pozdro leszczu.

Gość gość
16:30 no coz konski zwisie widac ze molestowanie przez twojego starszego brata odcisneło piętno na twojej pustej piź.dzie ktorą masz w miejscu gdzie mózg być powinien. Obys nie mial nigdy dzieci bo biedne bedą mając tate ktory bedzie pchał im palce w dupke,to zresztą jak twoj stary tobie pod pretekstem sprawdzenia temperatury...

Gość gość
Ubezpieczenie na życie / od wypadków warto mieć żeby potem nie było tragedi , nie każdy to rozumie niestety i potem są skutki

Gość gość
Ona cały czas nie pracuje. Nielegalnie pisze prace maturalne i ma ogloszenie na fawore.pl podane z nazwiskiem ulica i nr tel. Asnyka 1 tel 510721165

Gość gość
Żal mi tylko Twojej córki Kasi, droga Anno. Co Wy jej za przykład dajecie. Widziałam Freydis że już farbowanych rudych kłaków nie masz, czyżby los sie obrócił przeciwko i spaliła Ci je prostownica, którą dostałaś za darmo. Wkoncu wszystko masz za darmo. Spano,*******nko, rzeczy od naiwnych ludzi, meble z wystawekna ulicach.

Gość gość
To znowu Freydis?:/