Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Trójmieście można spotkać mnóstwo Szwedów Norwegów Dunczykow

Polecane posty

Gość gość

Jak przyjechalam do Trojmiasta to nie wiedzialam o co chodzi skad tu tylu Szwedow, Norwegow a szczegolnie kobiet z tych krajow. Potem sie dowiedzialam - Przyjezdzaja tutaj sie upić :) Bo jest tanio i nikt znajomy ich nie przyłapie :) Urzadzaja tutaj tez wieczory panienskie i kawalerskie

Gość gość
Upić ,na zakupy wynajmują sobie apartamenty i piją i chodzą na zakupy .Mieszkam juz 15 lat w Norwegii i poznałam ich już zwyczaje.Wogóle są fałszywi bardzo tylko się uśmiechają pozdrawiaja a durnie ludzie którzy przyjeżdżają na chwile chwala jakie to norki są mile no k***a wprost przyjacielscy.

Gość gość
zakupy to nie wiem pewnie też ale że sie tu upijaja do nieprzytomnosci to juz wiem :) A poczatkowo sie zastanawialam skad ty tyle Szwedow, Norwegow. W Sopocie cale tabuny mozna spotkac

Gość gość
A niby po co mieliby przyjeżdżać jak nie po to żeby się tanio nachlać i wy/dup/cyć chętne Polki? Przecież PL nic innego nie oferuje. Oni mają u siebie wszystko na skinięcie ręki.

Gość gość
człowieku więcej zlatuje się tutaj kobiet takich 40 tek .Młodsze tez są ale młodsze głownie na zakupy.

Gość gość
ale to kobiety glownie wiec w******yc to raczej nie przyjezdzaja ;) Faceci tez ale 75% to kobiety i wlasnie glownie takie starsze jak ktos wyzej napisal. Bo w Szwecji kolezanka zobaczy i bedzie wstyd a w Polsce mozna sie nachlac bez zadnych oporow ;)