Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbello to prawda że

Polecane posty

Gość gość

Nasikalas do doniczki bo paprotka ci nie rosła?

Wszędzie w koło mnie są znajome twarze Zużyte miejsca, przemęczone twarze. Wcześnie rano startują w swoich wyścigach, Zmierzają donikąd, zmierzają donikąd Ich łzy wypełniają ich szklanki, Bez wyrazu, bez wyrazu. Chowam głowę, pragnę utopić swoje smutki, Nie ma jutra, nie ma jutra. Troszkę mnie śmieszy, troszkę mnie smuci, że sny, w których umieram są najlepszymi, jakie kiedykolwiek miałem. Trudno mi jest to tobie powiedzieć, trudno jest mi to znieść Gdy ludzie kręcą się w kółko, To bardzo, bardzo szalony świat, szalony świat. Dzieci czekają na dzień, w którym poczują się dobrze. Wszystkiego najlepszego, wszystkiego najlepszego I czuję się tak, jak każde dziecko powinno - - Siadam i słucham, siadam i słucham. Poszedłem do szkoły i byłem bardzo zdenerwowany, Nikt mnie nie znał, nikt mnie nie znał. Witaj, nauczycielu, powiedz czego mam się nauczyć. Wejrzyj wgłąb mnie, wejrzyj wgłąb mnie. Troszkę mnie śmieszy, troszkę mnie smuci, że sny, w których umieram są najlepszymi, jakie kiedykolwiek miałem. Trudno mi jest to tobie powiedzieć, trudno jest mi to znieść Gdy ludzie kręcą się w kółko, To bardzo, bardzo szalony świat, szalony świat. Powiększaj swój świat, Szalony świat. Fajne ;)

Gość gość
A czy to prawda że kopulujesz z dzikami??

Gość gość
Czy to prawda ,ze dlubiesz w nosie i z kulek robisz obraz na ścianie ?

Gość Wrozbella
Grzesiu zachowuj sie i tak nie jesteś w stanie zmienic zdania o sobie, ja dobrze Cie znam ;)

Gość gość z miasta Katowice
fajnie, ale ja w tym temacie pisze pierwszego posta :) masz obsesje na moim punkcie tak jak wiele twoich kafeteryjnych poprzedniczek

Gość gość z miasta Katowice
znowu debilka srysia zaczyna nas częstowac swoim pseudo rapem:O:O