Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

W Polsce jest coraz lepiej zauważyliście? Zarobki rosną jest pięćset plus

Polecane posty

Zarobki w Polsce bardzo szybko rosną tak jak płaca minimalna która jeszcze w 2013 roku wynosiła tysiąc sześćset złotych brutto (pisze literami bo treść została uznana za spam!!!) a dziś płaca minimalna wynosi dwa tysiące brutto a od stycznia dwa tysiące sto złotych brutto rząd wprowadził pięćset plus i najbiedniejsze rodziny z dziećmi mogą sobie pozwolić na więcej i jest mniej głodujących i biednych dzieci rząd PiS wprowadził mieszkanie plus z opcją dojścia do własności bez brania kredytu wiecie o co chodzi? RZĄD PIS CHCE WPROWADZIĆ PIĘĆSET PLUS DLA EMERYTA BEZROBOCIE MALEJE W POLSCE DROGI I LINIE KOLEJOWE SĄ CORAZ LEPSZE JEST CORAZ WIĘCEJ AUTOSTRAD DRÓG EKSPRESOWYCH ITD ROLNICY MAJĄ NOWOCZESNE MASZYNY ROLNICZE ITD WIĘC JEST CORAZ LEPIEJ ZAUWAŻYLIŚCIE?

Gość gość
nie zauwazylam zadnej poprawy, jest takie samo g****o jak było, cieszą się tylko biedaki i nieroby oraz kler, ludzie sa coraz bardziej podli, pełni nienawiści, dwulicowi, obrzydliwi po prostu, mam dość życia w tym kraju

Gość gość
boże jaki ty jesteś durny :o chłopcze, jakbyś uczciwie zarabiał na swoje utrzymanie zamiast żerować na rodzicach to może byś życie i jego realia znał trochę lepiej niż z danych statystycznych GUSu i pisowskiej gadzinówki... :o

Gość gość
autor tematu to chory psychicznie człowiek ze schizofrenią paranoidalną, nie spodziewajcie się po nim normalnej dyskusji tylko monolog i słowotok o niczym

10:12 gościu od Homocwela akurat pracuje codziennie pomagam mojemu ojcu w firmie nieraz po dwie godziny dziennie ojciec płaci za mnie składki i nie biorę i nie brałem nic od państwa żadnych zasiłków itd to że nie pracuje po 8 czy więcej godzin to nie znaczy że jestem nierobem mam odkładane składki od 18 urodzin więc nie jestem darmozjaden PS idąc twoim tokiem rozumowania mój ojciec mając firmę stolarską jest darmozjaden mimo że pracuje 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu od rana do wieczora coś robi płaci po kilka tysięcy podatku VAT miesięczne składki do ZUS KRUS itd ale nie pracuje u kogoś tylko u siebie to znaczy że dla ciebie jest darmozjadem?

Może mi jeszcze wmówicie że żadnego pięćset plus w Polsce nie wprowadzili i że sobie to uroiłem tak?

Gość gość
Jakbyś robił zakupy to byś wiedział, że wszystko w zastraszającym tempie drożeje. Muszą sobie na czymś 500plus odbić, zrozum to.

Gość gość
JESTEŚ nierobem i pasożytem. To że dotkniesz kilka desek dziennie nie znaczy ze pracujesz na swoje utrzymanie nierobie. Wyprowadź się od rodziców, wynajmij i utrzymaj mieszkanie, zacznij sam się karmić, ubierać itp. to pogadamy o prawdziwym życiu A na razie to jesteś tylko szczekającym, zdebilałym pasożytem. I TO jest prawda o tobie

Gość gość
taa wklej to w temacie shmatyna :D