Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

Czemu ja nawet jakbym mógł założyć własną działalność to byście pisali ze jestem

Polecane posty

Darmozjadem? Nawet gdybym założył własną działalność gospodarczą i bym sam sobie był szefem to byście pisali że jestem nierobem i darmozjadem bo pisaliście kiedyś żebym poszedł do uczciwej pracy na conajmniej 8 godzin dziennie, PS czyli idąc waszym tokiem rozumowania nie pracując u kogoś mimo że bym miał np własną firmę (oczywiście gdybym mógł) to i tak był bym darmozjadem dla was?

Gość gość
no, ale nie mógłbyś bo jak wiemy jesteś upośledzonym, ubezwłasnowolnionym czubkiem na utrzymaniu rodziców tak więc to twoje teoretyzowanie jest tyle warte co twoje argumenty na to że opole nie jest dziurą :D

Gość gość
Poniewaz ludzie czuja satysfakcje jak kogos zdoluja i lubia po prostu dos'rywac a pozniej patrzec jak ktos rezygnuje ze swoich planow bo go zdolowali. Nie powinienes sie tym tak przejmowac bo to jest norma ludzie tak robia i szkoda twoich nerwow. Ja juz powoli zaczynam miec wszystko gdzies i tak jest fajniej:-)

12:25 przecież opole nie jest dziurą przecież wszystko od kin teatrów filharmonii amfiteatru po muzea zoo ma jest miastem Wojewódzkim i to 3 najbogatszym miastem Wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu więc co w Opolu brakuje i co w Opolu jest nie tak ze piszesz że opole to dziura przecież to wszystko co we Wrocławiu Poznaniu innej Warszawę typu teatry filharmonia zoo kina są w Opolu więc co w Opolu jest nie tak ze piszecie że to dziura przecież to wszystko tam jest więc czemu Opole to dziura wytłumaczcie mi to

Idioto więc wytłumacz mi czemu Opole jest niby dziurą oraz zadoopiem skoro to wszystko k***a jest w Opolu!!!

Wytłumacz mi to!!!