Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pał

Dziecko. Pieluchy firma

Polecane posty

Gość Pał

Planuje zakupić jakiś zapas pieluch, chusteczek mokrych. Mam pytanie do mam gdyż chciałabym do 6 miesiecy używać firmy pampers ale 3/4znajomych i rodziny uważa, że "co to za roznica". Jaka firmę wy wybralyscie na pierwsze spotkanie z maluchami?:)

Gość gość
Pampers 1 przez 3 miesiące, potem Dada.

Gość gość
A po co wielkie zapasy? Lepiej sobie spokojnie przetestować, rozne pieluchy różnie pasują mamom i maluchom. Ja używałam jedynek z babydream z Rossmanna, a potem przesiedlismy się na zielone Pampersy. Zachwalane Dady się u nas nie sprawdziły.

Gość gość
Co zrobisz z zapasami jeśli te pieluchy czy chusteczki będą dziecko uczulac?

Gość gość
Tez narobilam zapasow a moj synek tak szybko rósł zw zostało mi 192 pieluch

Gość gość
Nie rob zapasow. Bez sensu mrozic kase a tez i trzymac tego nie ma gdzie. Poza tym zawsze sa jakies promocje. Ja zawsze mam tak z 3 paczki na stanie. Co do pieluch to kup rozne male opakowania i przetestuj. W szpitalu jak urodzila sie corka strasznie wysypalo trojke noworodkow na sali po pampersach zielonych. Na poczatek uwazam wiec ze warto kupić pappers premium ( biale). Potem to juz jakie chcesz. Pierworodna byla dluuugo na pampersach bialych premium, potem zielone. Młodszy na premium do czasu kiedy nie pojechalismy na wakacje a tam tylko Biedronka byla i od tego czasu tylko dada premium- rewelacja. Chusteczki to juz kupowalam takie na jakie akurat promocja byla. Tez kup po 1 szt z kazdego rodzaju i sama sie nusisz przekonac.

Gość gość
Firma pampers to chyba jedyna f. z atestami to nie powinno być problemu z uczuleniami.