Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka Rosjanka powiedziała że Polacy są skąpi

Polecane posty

Gość gość
Jo jo. A ta koleżanka pewnie każdemu Polakowi krocza uzyczyla. Przecież Rosjanki są takie gościnne. :)

Gość gość
Co za materialistka... Rosyjska k****, tylko chce żeby jej kupować. A sama od siebie coś dała? Pewnie d**y.

Gość gość
I to dobrze że rosjanki mają łeb na karku , a nie polka ugotuje obiad pójdzie do pracy i nawet kwiatka albo perfumy nie dostanie

Gość gość
9.16 Bo jak sobie na męża bierze jakiegoś gbura co piwsko przed tv chleje to się nie dziwię... Ja mam męża zwykłego budowlanca a dostaje od niego kwiaty i inne upominki. Bez okazji. Po prostu mój mąż potrafi zadbać o kobietę.

Gość gość
A ja się zgodzę strasznie skapi i na dodatek większość z nich uposledzone prostaki (szczególnie ci ze wsi i małych miescin )

Gość gość
Up

Gość gość
To może byc prawda , kiedyś poznałam ruska ukraińskiego pochodzenia .....I spytał czy jadę na wakacje do Soczi (Rosja ) a ja na to że nie , że polska daleko i wogole a on " zafunduje ci wszystko "

Gość gość
Rosjanki to d***** a dziwke sie oplaca a Polacy szukaja partnerki zyciowej wiec taka opinia rosyjskiej d****i

Gość gość
Rosjanie i Ukraińcy już tacy są ze wydają kasę na kobietę lekką ręką , szczególnie jak jakaś im się podoba , ,,,, kiedyś spytalam kolegę Rosjanina (piękny Roman z saranska ) czy nie przeszkadza mu to , że rosjanki i ukrainki wymagają prezentów i kolacji i kwiatów a on " my faceci lecimy na ładne omijamy brzydkie , to dlaczego kobieta nie może lecieć na pieniądze , nie bądźmy hipokrytami ":D ,,,,,,, więc może Rosjanin to nie taka zła opcja mniej w nich zakłamania z niż w Polakach

Gość gość
Jak się dobrze trafi to i Polak będzie swoją kobietę kwiatami obsypywal. A jak jej się Polacy nie podobaja to niech sobie ruska weźmie, głupia p***a.

Gość gość
Tyle że to nie chodzi o obsypywanie kwiatami , Rosjanka się dziwi że mąż nie chce jej utrzymywać , znasz Polaka który chce utrzymywać żonę ? Ja nie , w Rosji wystarczy jak kobieta powie " nie chce pracować " i facet musi tyrac na kobietę i dzieci

Gość gość
Znam. Mojego męża. Utrzymuje mnie. Ja się zajmuje domem a on zarabianiem. I nie wymaga ode mnie, żebym szła do pracy.

Gość gość
To dziwne bo jest masa tematów o tym że kobiety to śmierdzące nieroby które marzą o utrzymaniu ze strony faceta , wiele tematów obrażających kobiety nie pracujące albo obrażające matki za to że śmiały wogole "bezczelnie "urodzić dziecko

Gość gość
No pewnie, że jest masa. Zakładane wciąż przez jedną osobę, która dyskryminuje nasza płeć. Obserwuje to już od dawna.

Gość gość
Ale jaja xd

Gość gość
Sama sobie odpisujesz, głupia k u r w o? Nikt normalny nie uwierzy w twoje wypociny o ,,wspaniałych Rosjanach'', bo Rosja to jedno wielkie g ó w n o bez gospodarki, porządnych dróg, infrastruktury. Gdyby nie ropa i gaz to by zdechli z głodu. Nawet stadiony co budują na MŚ 2018 już się sypią. Bo jedynie co dobrze im wychodzi to atakowanie sąsiednich krajów, masowe gwałty i kradzieże.

Gość gość
19:12 zażyj leki bo ci sie pogorszyło

Gość gość
Kolejny temat dyskryminujacy mezczyzn. Autorka ma mizoandrie

Gość gość
Kultura polaczkow nazwać kobietę K /U /rwa

Gość gość
Najgorsze jest to że taki polaczek wyzywa Rosjanina od prymitywa przy czym sam prezentuje dużo gorszy poziom

Gość gość
Z tego co widać to niektórzy Polacy to jeszcze gorsze szambo niż ruscy jeżeli chodzi o kulturę w stosunku do kobiet , a korzyść taką ze z rosjaninem chociaż ładne dzieci będą

Gość gość
)(19:12)( weź się nie odzywaj zazdrosny prymitywie , obrazasz Rosjan nie znając żadnego z nich , jesteś zwykłym prymitywnym rusofobem

Gość gość
A mój kolega Niemiec powiedział ,że Polki są rozbestwione

Gość gość
Czyli rosjanin fajny bo daje prezenty i kase :) zwyczajne d***** jestescie a ta co broni sowieckie smiecie to pewnie czerwony pajak

Gość gość
Bzdura Polacy sa tacy sami jak faceci innych nacji ogolnie faceci sa w ostatnich czasach skapi na randkach bo spora czesc kobiet traktuje to jak zwykla wyzerke lub zrodlo prezentow. A tej ruskiej kretynce po prostu nie podobali sie ci faceci z jakimi sie spotkala jakby byli wiadc przystojniejsi to by z wywieszonym jezykiem pod stolem im dobrze robila za darmo :) Nie badzmy hipokrytami jak ta kretynka.

Gość gość
Akurat Niemcy to szukają Polek często na żony , bo Polki chodzą do pracy a przy tym nie zapomnialy jak się gotuje i sprząta

Gość gość
I nie kłam że jakis Niemiec z tobą gadał polusie bo akurat Niemki to są dopiero rozbestwione, 14 piją pala i śpią z kim popadnie , nie mówiąc że wiele z nich jest na utrzymaniu rodziców długo bo tate Hansa na to stać

Gość gość
20:54 - ale przecież powiedziała w tym filmie się że wtedy była pijana i nie myślała co robi x to tylko świadczy o tym, ze nie ma mózgu, jest osobą zdegenerowaną do szpiku kości, poza tym na tym filmie nie wyglądała na ;;strasznie;; pijaną, zwykła k***a po dopalaczach WSZYSTKO SIĘ ZGADZA TYLKO DLACZEGO DOSTAŁA TYLKO DZIEWCZYNA???

Gość gość
Skończcie z tą rusofobia , Polacy są takimi samymi dziadami jak ruscy a Polacy mają się za lepszych