Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotnosc mnie dobija

Polecane posty

Gość gość

Od poczatku. Mam 17 lat i jestem totalnie sama. Nie ufam ludziom za szybko i nie nazywam każdej nowo poznanej osoby swoim przyjacielem Ale jak już znajdę osobę na której mi zależy prędzej czy później przejade się na niej i mnie zostawia. Jedna przyjaciółka olala mnie odkąd ma chłopaka, z drugą ostatnio się mocno poklocilam i ogólnie ze sobą normalnie teraz gadamy ale nie jesteśmy już tak blisko jak kiedyś. Nawet jak bardzo bym chciała to naprawić to nie potrafię jej wybaczyć tego.co mi zrobiła ( w skrócie powiedziała parę słów za dużo i straciła się w nie swoje sprawy). Zresztą już od dawna się między nami psulo i to bez sensu bo będzie tak samo jak wcześniej. W szkole nie mam znajomych bo większość miałam poza szkołą i ogólnie trzymam się ze starszymi osobami. Nie potrafię tak żyć potrzebuje komuś komu mogę się chociaż wygadać, ale ja nie chcę żeby to była pierwsza lepsza osoba ;( wszyscy mnie olewaja chociaż ja jestem w porzadku wobec nich. Mam też chłopaka Ale on ostatnio też ma wyj****e. Zaczynam wątpić we wszystko. Sytuacja w domu też słaba. Wszystko mi się wali na głowę a ja nie mam nawet z kim porozmawiać...

Gość asiutka    1999
Nie masz rodzeństwa?. Masz znajomych tylko, że starszych to im się wygadaj albo chłopakowi. Może ma dużo obowiązków ostatni i tylko tak ci się wydaje

Gość gość
Rodzeństwo mam Ale młodsze więc to bez sensu... I nie wydaje mi się, to widać że mnie olewa po konkretnie. Nie odzywa się pół dnia, rzadko się widujemy , mówi że ma wyj****e w to z kim jestem i co robię, mówi mi ciągle o innych kobietach... Ja mam już tego dosyć to mnie wykańcza

Gość gość
autorko uważaj bo asiutka 1999 to 57 letni Janusz