Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hoshiyo

Czy to jest opryszczka?

Polecane posty

Gość Hoshiyo

Pojawiło się to dzisiaj, nie boli, nie swędzi. Mały pęcherzyk na środku dolnej wargi wypełniony płynem. Gdy przez przypadek przejechałam po tym językiem to lekko zapiekło i przestało. Jak to wyleczyć? Macie jakiś pomysł?

Gość gość
Szybko zanim wirusy sie namnoza tylko mascia p/wirusowa typu aciclovir z apteki, ewent. do czasoe apteki- pasta cynkowa, zadne inne srodki., jeszcze miod.

Gość gość
Lepiej nie kombinować i kupić jeden, a skuteczny środek. Lepszy od tych maści Filmogel od Urgo. Trochę żel, trochę płyn, który szybko goi ranę. Sprawdziłam!

Nie dotykaj tego językiem, palcami. Koniecznie zaklej to specjalnym plasterkiem.

Gość gość
Maść cynkowa na opryszkę nie pomoże, lepiej wybierz coś co jest właśnie na to. Ostatnio testowałam Ugro Filmogel, zupełenie coś nowego i pięknie dał radę.

Gość gość
Znam ten ból, zawsze mnie dręczy taka opryszczka przez minimum tydzień... A wiadomo jakie to jest niekomfortowe... Muszę kupić ten Urgo czy jakoś tak, jedyna nadzieja, bo już wszystko przetestowałam

Gość gość
musze wypróbować Urgo skoro jest takie dobre, może w końcu uporam się z tym paskuctwem

Gość gość
Fajny spam z tym Urgo:-) Idź poproś w aptece coś na opryszczke, na pewno Ci coś zaproponują. ☺

Gość gość
Spam, nie spam, też nie wierzyłam, że pomoże. Ale działa, więc się nie dziwię, że polecają. Trzeba sobie pomagać.

Gość gość
a w jakim czasie wam znika ta opryszczka? to rzeczwiście jakoś przyspiesza?

Gość gość
przede wszystkim się nie rozrasta, to działa jak taka bariera ochronna, a wiadomo, że opryszczka ma tendencje do zajmowania pokaźnego terytorium :DDDDDDDDDD

Gość gość
nigdy nie słyszałam o tym urgo ... może ktoś coś więcej napisać na ten temat?

Gość gość
no oni robią takie różne magiczne opatrunki, takie zwykle tradycyjne i też w żelach

Mam to i też mi pomaga. Urgo Filmogel to takie plastry w płynie, które pokrywają i izolują ranę, uśmierzają ból i rozpoczynają proces leczenia. Najwazniejsze, że skutecznie :)

Gość gość
nie ma co gdybać. najlepiej wybierz się do apteki i daj znać co Ci pomogło ;) kilka propozycji już padło, więc farmaceuta będzie umiał to odpowiednio zweryfikować