Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadka na dwa dni przed okresem??!!

Polecane posty

Gość gość
Moze masz torbiel na jajniku? Mi tez kilka dni przed miesiączka pojawiło sie planie nie które trwało z przerwami prawie 3 tygodnie. Tez robiłam testy, nawet z krwi be te. Byłam u ginekologa i okazało sie ze torbiel. Okres miałam 25 lipca a potem dopiero 12 wrzesnia. W październiku juz bylo ok, tyle ze zawsze mialam długie cykle.

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę 5 dni przed spodziewana @ okres mi się spóźniał pierwsze testy były negatywne dopiero równo 14dpo stosunku wyszewyszed mi pozytywny test druga kreska słaba ale widoczna i z każdym dniem coraz bardziej widoczna , więc powtórz test później tak 14dpo stosunku

Gość gość
Jak to możliwe? To jest wbrew temu co przeczytałam na temat cyklu miesiączkowego u kobiet. Mam hipotezę, że okres wam się wyjątkowo przesunął, cykl się wydłużył i dlatego owulacja się przesunęła. Druga hipoteza , to taka że część kobiet uznała krwawienie związane z implementacją zarodka za okres. Jestem zszokowana.

Gość gość
Ja nie mam żadnego krwawienia, nic z tych rzeczy. Poczekam do poniedziałku, będzie to 14sty dzień po stosunku i wtedy zrobię test z porannego moczu.

Gość gość
Chociaż w pierwszej ciąży miałam podwyższona temperaturę w pochwie, ponad 37, a gdy mierzyłam z 5 dni temu to miałam 36,4 a przeciez w ciąży raczej zawsze jest podwyższona.

Gość gość
W ci/pę oprócz prącia trzeba wkładać zabezpieczenie.