Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wedle badan psychologow ewolucyjnych im brzydsza kobieta tym biedniejszego ma...

Polecane posty

Gość gość

Meza. A im ladniejsza tym ma bogatszego. Co wy na to paszczury z wymaganiami z kosmosu? :D Startujecie do kogos ze swojej ligi, bo nie dla pieska ta zlota kielbaska! :P

Gość Gośćnastówę
Nie p*****l bo znam kilku gości co mają wieloryby zamiast żon i kupę kasy firmy po kilka domów tak więc do d**y twoja teza bo ja mam z******tą laske o 11 lat młodszą każdy mi zazdrości a pracuję jako spawacz za niecałe 3 k

Gość gość
Aha... oklamujcie sie dalej pasztety. :D

A Ty dalej okłamuj się, że będziesz miał dziewczyne z takim podejściem i z takimi zasobami finansowymi :D

Gość gość
Japa paskudny bazylu. :P

Gość gość
Bywa różnie ale raczej "mądry" "zapobiegliwy" facet bierze sobie za żonę kobietę mniej inteligentna od niego i musi byc zaradna. Uroda średnia a najlepiej żeby miała jakieś kompleksy na swoim tle. I jeszcze żeby była w niego wpatrzona jak w obrazek i przez to miała klapki na oczach ;) A facet inteligentny majętny weźmie ładną i seksowną. Ot cała batalia. Chociaż to są wyjątki od reguły ;-)

Gość gość
Jak powodujesz się na badania naukowe to podawaj autora, datę i nazwę czasopisma w którym zostały te badania opublikowane. Jaki Impact factor miało to czasopismo? :)

Gość gość
12:03 david buss psychologia ewolucyjna.

Gość gość
Nie każda chce bogatego Pana za męża !

gość dziś polecam zapoznać się z rankingiem najbogatszych mężczyzn i spojrzeć na ich żony? Faktycznie są one modelkami i tepymi istotami? Maro zuckerberg chociażby albo Steve Jobs - jego żona sama jest przedsiębiorcą. ;) Oj Panowie poczytać trochę a nie

Gość gość
12:06 jak sa ladne i tepe, to nie chca. Albo brzydkie i swiadome tego, to tez nie chca. :)

Poza tym preferencje co do płci przeciwnej wynikają z charakteru czlowieka z osobowości. Playboy będzie chciał mieć modelkę. Biznesmena czase zadowoli głupiutką ale ładna panna inny biznesmen będzie traktował życie bardziej poważnie i znajdzie sobie żonę nie mniej głupia od niego, a wyglad już nie będzie grał tak wielkiej roli, inny biznesmen będzie kobieciarzem, z racji tego, że uważa siebie za pana i władcę. Jest naprawdę wiele wiele typów ludzi, typów osobowości o podejść do życia. Nad czym tu się rozwodzić?!

Gość gość
Na której stronie tej książki masz podane te informacje?

Gość gość
12.09 To zależy ,może wolą kogoś kto nie buzuje się tak swoim majątkiem a na dodatek jak facet nie jest za śliczny to wiesz....nie każda leci na kasę stary głupku.

Gość gość
Jasne, bo jakas tepa i brzydkavwrozbella wie lepiej od naukowcow i psychologow ewolucyjnyxh? :D pogodz sie bazylu, ze edziesz miala co najwyzej smieciarza... o ile i on cie zechce. ;)

Gość gość
12:16 154 :)

gość dziś ja nie zgaduje ja po prostu czytam ze środowiska i ze świata. Preferencja nie zawsze wiąże się ze stopniem "piękności" nas samych i partnerów. Ale widocznie Ty jesteś zwykłym pajacem, który widzi w dziewczynie tylko jej wygląd nic poza tym. Jebnij się w łeb, póki będzie za późno, bo głównie dlatego teraz nie masz dziewczyny.

gość dziś tępa i brzydka mówisz? Ciekawe co byś powiedzial jakbyśmy gdzieś się spotkali, pajacu ;)

Gość gość
12:21 w tobie to ani wygladu, ani ciekawej osobowosci sie nie zobaczy - same gowno jedynie. :)

Gość gość
12:22 juz widzialem deklu jak wstawilas tu rok temu zdjecie swojej sflaczalej d**y w jakichs rajtuzach po babci. :D reszta ciebie taka sama.

gość dziś rok temu mnie tu nie było, ale jestem ciekawa jakie to zdjęcie! Podeslin cwaniaku, skoro tak uważasz? ;)

Gość gość
Zebys wiedziala. ;) przynajmniej nie jestem flakiem jak ty. :P

Gość gość43
Bzdura. Wiele ładnych i fajnych kobiet męczy się z beznadziejnymi obibokami bez grosza przy d***e i wierzy że dziad się zmieni. I wiele niegrzeszących urodą ma fajnych i zaradnych facetów a uważają się za lepsze bo myślą że jak maja kasę to lepiej wyglądają.

Gość gość
12:25 22 lata przegrywu wez nie p*****l bo siedze tu dluzej. ;)

Gość gość
12:28 nie jestem takim p*****m jak ty, zeby wstawiac tu swoje foty. :P

Gość gość
Najnowsze badania na które powoje się autor książki pochodzą z 1984 r, a przez ten czas wiele mogło się zmienić.