Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy ona nie jest chora

Polecane posty

Gość gość

Zona brata wprowadzila sie do naszego domu i mysli ze wszystko jej sie nalezy, nie zamierza wykonywac zadnej pracy w domu, calymi dniami lezy przed tv i narzeka ze jest nieposrzatane, zimno w domu, liscie nie zgrabione. Jak ma jakies problemy zdrowotne obwinia o nie innych. Jak ktos np wieczorem trzasnie glosno drzwiami to uwaza ze to na zlosc jej zeby ja obudzic. Jak ktos pusci psy z zagrody to twierdzi ze na zlosc jej zeby ja pogryzly chociaz ja znaja i nawet nie zaszczekaja. Ma jakies zaburzenia bo jak sie zdenerwuje lekarz nie moze jej zbadac bo ma zaburzone wyniki badan, cisnienie itd. Albo klnie jak szewc i dziwnie sie zachowuje. Musi sie codziennie spotkac z rodzina albo zadzwonic zeby sie pozalic jacy wszyscy w domu sa niedobrzy i robia jej na zlosc. Do tego nikt nic nie robi. Tylko ona musi sobie sama radzic, jest bohaterka ktora ratuje swiat chociaz w domu niczego palcem nie tknie. Jak ktos pracuje to ona przechodzi obok i sie smieje. Nikogo ona nie obchodzi i nikt nie robi jej na zlosc bo po co, ani nikt jej nie karze pracowac. Ale to jak traktuje wszystkich i jak ich przedstawia w oczach innych jest chore. Mam pewnosc ze ma zaburzenia psychiczne i ze psycholog by jej pomogl. Co uwazacie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować