Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest wiecznie o coś zazdrosna

Polecane posty

Gość gość

Ma pracę w swoim zawodzie, dom, mieszkanie, dwoje dzieci, męża na stanowisku, 2 auta, w tym jedno warte 100 tyś. A mimo wszystko wszystkiego mi zazdrości i mi wszystko wytyka. Nie mam dzieci, więc pieniądze inwestuje w siebie. Zazdrosna o każdą bluzkę, buty, torebkę. Za każdym razem wypomina mi kwitując, że jak urodzę dziecko to mi się to skończy. Mam chłopaka, pracuje jako architekt, sporo zarabia i często robi mi prezenty. To od razu gada, że po ślubie pewnie będzie mi kasę wyliczać. Albo jak mi pomaga w domu to mówi, że po ślubie będzie tylko na kanapie leżał. Normalnie już mi sie tego słuchać nie chce. W ogóle jak przychodzi to nawet z nią nie siedzę bo tylko zieje jadem. A tak naprawdę mam sporo mniej od niej a mimo wszystko i tak mi zazdrości. Ktoś się z czymś takim spotkał?

Gość gość
Mam podobnie.,tylko ze,moja siostra nic w zyviu nie osiagnela, jest na utrzymaniu meza, nie pracuje, studiiw nie skonczyla, mieszkanko na kredyt nawet nie jej, tylko meza. Roztyla sie, zaniedbala, zbrzydla. Ja skonczylam studia,,potem drugie, mam fajna prsce, mieszkanie duze bez kredytu, fajnego meza. Rozwijam,sie, dbam o siebie.

Gość Tidou
hmm ja mam rodzeństwo, ale sobie nie zazdrościmy. Myślę, że Twoja siostra mimo, że ma tyle - to nie jest do końca szczęśliwa i to dlatego.Ja np. mam koleżankę, której też zazdroszczę (i wytykam, ze jest materialistką). Bardzo ją lubię, ale tej swojej zazdrości nijak nie umiem wytłumaczyć. Ona poznała sobie faceta z internetu dzianego, z mieszkaniem dużym, zsamochodem. Sama w wieku 32 lat nie ma żadnych oszczędności. Dlatego chyba szukała wśród bogatych. I kiedy opowiada mi historie o ich sielance to szlag mnie trafia. I jeszcze jak komentuje mnie, że mój facet to taki nie bardzo... Zawsze po jej wizyce kilka dni się źle czuje. Zastanawiam nad sobą i dochodzę do wniosku, że ona ma rację. Trudno mi sobie wyobrazić coś takiego w relacji z siostrą. Niemniej miej na uwadze, że jej tez musi być ciężko. A najprędzej coś u niej jest nie halo.

Gość gość
co to jest tyś, analfabetko?

Gość gość
taa, tutaj kazda zadabana bogata i piękna i ma siostre lub koleżanki grube brzydkie i zazdrosne Normalnie siedza tu same kopciuszki w karocach :D