Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mnie nie lubią?

Polecane posty

Gość gość

Może wyda Wam się to głupie ale dla mnie to jest problem. Do tego ciągnie się za mną od lat. W szkole mnie nie lubili, na studiach to samo , a teraz pracy. Ludzie albo mnie olewają, albo traktują jak kompletna debilke. Zdarza się ze ktoś, kto mnie nie zna od razu traktuje mnie wrogo. W pracy na przerwach nikt ze mną nie rozmawia, nie jestem zapraszana na imprezy. Zastanawiam się co robię nie tak albo co jest we mnie takiego. Nie wiem czy może faktycznie jestem taka głupia albo brzydka...

Gość gość
Nie placz. Z wiekszoscia debili mozna tylko uchlewac ryje albo obrabiac doopy innym.

Gość gość
chciałbym taką inną babkę od wszystkich , fajnie jakbyś wyuzdana w wyrku jeszcze była.

Gość gość
No tak ale ja zazdroszczę ludziom którzy się mają z kim spotkać, chociażby o glupotach pogadać...

Gość gość
20. 10 nie na temat...

Gość gość
Na pocieszenie ci powiem że ja mam to samo , nie lubiana w przedszkolu podstawówce gimnazjum technikum robocie , nawet obce osoby od razu się dziwnie na mnie gapia, jakies fatum wisi nad tobą

O, nieźle ;) Przydadzą mi się te informacje :) Wielkie dzięki za porady :)

Gość gość
Nie wiem czy to fatum. Myślę ze raczej mam coś takiego w sobie co odstrasza ludzi