Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwrócić uwagę mamie???

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, jestem w pełni samodzielna, pracuję. Problem polega na tym, że moja mama gdy spotykamy się w większym gronie rodziny ...mówi za mnie. Np. gdy ktoś zapyta mnie, czym się zajmuję zawodowo, ona zaczyna opowiadać za mnie. Albo gdy ja skończę, ona zaczyna dopowiadać swoje i to jest mieszanina prawdy i jakichś bzdur albo jej życzeń na mój temat. Jak z tym skończyć???

Gość gość
Mam ponad 40 i identyczną sytuację.... w dodatku matka traktuje mnie jak dziecko, oburza się, że nie robie tak, jak ona chce, albo, że nie postępuję z moimi dziecmi jak ona mówila ....

Gość gość
Same zachowujecie sie żeby traktować was jak nieletnich . I tak was rodzice widzą . Nie chcecie sie usamodzielnić . W moim pokoleniu gdy młodzi ludzie mieli 22 do 25 to się pobierali i mieszkali osobno .

Gość gość
Ja przy najbliższej okazji zwrócę jej uwagę, chyba przy wszystkich, inaczej nie zrozumie, jeszcze nie wiem jak, ale dłużej nie wytrzymam, chiciaż to moja mama

Gość gość
gość dziś Od 5 lat nie mieszkam z mama ani nie pomaga mi ona w niczym, do wszystkiego doszłam własną ciężką pracą