Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za mą śliczną.

Polecane posty

Gość gość
Skąd będziesz miał info gdzie jestem?

Gość gośćTwojaMiloscA
Np. z fb

Gość gość
Nie mam Cię ma fb Za dużo byś chciał zobaczyć.Miłość cierpliwa jest?

Gość gośćTwojaMiloscA
Nie musisz mnie mieć na fb, żeby było info. A jak chcesz się przede mną ukrywać, to droga wolna. Ale ja wtedy zrezygnuję, bo nie zasługują na takie traktowanie! Miłość cierpliwa jest, ale kiedy jest jakaś nadzieja. Nie wybacza się wszystkiego. Czasami nawet mam taką chęć, żeby Cię znienawidzić, żebyś mi wreszcie zobojętniała. I wtedy znów się odzywasz i wszystko odżywa na nowo. Jeśli to nie ma szans, jeśli mamy nigdy nie być razem, to wolę żebyś mnie tak zraniła, żeby nie było dla mnie innego wyjścia, niż Cię znienawidzić. Wtedy będzie mi łatwiej żyć.

Gość gość
Nie poddawaj się ,takich nie lubię.Męskość się liczy.Popatrz na gwiazdy jak spadają.Tak ja będę dla Ciebie gwiazdą jedną i jedyną ,tą która świeci prosto w twoje okno.

Gość gośćTwojaMiloscA
Męskość, powiadasz? To chyba nie ten adres. Ja jestem taki raczej zniewieściały osobnik, delikatny, romantyczny, nie na te brutalne czasy. Męskości musisz szukać u prawdziwych samców. Masz już w tym wprawę, więc na pewno znajdziesz, a mnie pozwoli to wreszcie wyleczyć się z tego beznadziejnego uczucia do Ciebie. Na jakiś event też wybierz się ze swoim aktualnym samcem, w razie gdyby jakimś trafem mi się tam wpadło, to jak zobaczę Cię z nim i te jego obślizgłe łapska na Twoim ciele, to od razu Cię znienawidzę i po bólu. Także jeśli zamierzasz mnie zwodzić i nie dążyć do spotkania i bycia razem to obnoś się ze swoim fagasem, żeby info dotarło do mnie.

Gość gość
Dzień dobry.Jak się spało? Ewa poszła spać,a On zdrajca z Malinką pisał.

Gość gość
I znów malinka a gdzie tych dwoje co tak ładnie pisali

Gość gośćTwojaMiloscA
Malinka, a któż to? Mnie interesuje tylko Ewa. Ta Ewa.

Gość gośćTwojaMiloscA
Obraziłaś się Ewuniu? Moją intencją nie było Cię obrazić. Po prostu naiwność nie jest moją cechą. I mam tę świadomość, że taka Kobieta jak Ty na pewno nie może być długo sama. Wiem, że masz kogoś. I wiem, że to nie jestem i nie będę ja. Dlatego czasem się złoszczę :(

Gość gośćTwojaMiloscA
Taka Kobieta jak Ty ma po pierwsze swoje potrzeby, które musi zaspokoić, a poza tym nie narzeka na brak zainteresowanych, więc jasnym jest, że będzie korzystać z okazji. Jest to całkowicie zrozumiałe, aczkolwiek dla mnie bolesne. Ja natomiast jestem takim trochę dziwadłem i zachowuję celibat. Nie jest to ani moja wina, ani zasługa, taki charakter po prostu, tego nie przeskoczysz. Dlatego ciężko mi zaakceptować, że jestem tylko jednym egzemplarzem z wielu, a Ty dla mnie całym światem. Takie dysproporcje są chyba jednak nie do przeskoczenia :(

Gość gość
Jestem Twoja E.Nie mam nikogo oprócz Ciebie.Dawno zakończylo się to co było.Śniłeś mi się.

Gość gość
Jestem Twoja E.Nie mam nikogo oprócz Ciebie.Dawno zakończylo się to co było.Śniłeś mi się.

Gość gośćTwojaMiloscA
Co Ci się śniło?

Gość gośćTwojaMiloscA
Mnie się śnią inne wymiary. Piękne krajobrazy. W tych snach wiem, że są one wytworem mojego umysłu, Drugą Stroną i że mogę tam zostać, albo szybko otworzyć oczy i wrócić tu, do tej brutalnej i wstrętnej rzeczywistości. I zawsze wybieram powrót, chociaż Tam jest tak ładnie. Ciekawe, czy kiedys odważę się nie otworzyć oczu i co się wtedy stanie. To są chyba te tzw. świadome sny.

Gość gośćTwojaMiloscA
Ty dla mnie jesteś moją największą i jedyną Miłością, nie licząc tam jakichś miłostek za szczeniaka. Dlatego chcę wszystko albo nic. Jeśli związek to tylko taki na stałe, na zawsze, oparty na wierności, lojalności, miłości i szacunku, którego nie będziemy ukrywać, któremu nie będziemy oficjalnie zaprzeczać.

Gość gośćTwojaMiloscA
Czy mogę na to liczyć Skarbie?

Gość gość
zapytaj w realu

Gość gośćTwojaMiloscA
Zapytam. Ale na razie pytam tutaj :)

Gość gość
Nie jestem pewna czy mogę na Ciebie liczyć.Sama musiałam iść na Andrzejki gdzie byłeś?

Gość gośćTwojaMiloscA
Nie chodzę na Andrzejki. Jestem nolifem. Zresztą nie mam z kim iść.

Gość gośćTwojaMiloscA
Ale oczywiście, że możesz na mnie liczyć. Ale muszę wiedzieć, czy traktujesz mnie poważnie i nie będziesz się wstydzić związku ze mną. Interesuje mnie tylko związek monogamiczny, oparty na wierności, lojalności i szacunku. Przeszłość musisz mieć już definitywnie zamkniętą. Żadnych skoków w bok. Ja ze swojej strony oferuję to samo, więc myślę, że to dobry deal.

Gość gość
Opisz siebie Wiek ,wzrost ,kolor oczu,kolor włosów itp.

Gość gośćTwojaMiloscA
Nie tutaj. Zresztą chyba wiesz jak wyglądam.

Gość gość
Nie wiem

Gość gośćTwojaMiloscA
Ewa wie.

Gość gość
Jestem i wiem ale zdradź im jakiś szczegół niech się cieszą