Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka kobieta zawsze znajdzie faceta, a brzydkie facet? może sobie pomarzyć

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się, coś jest mocno nie tak i nie chodzi o wygląd :(

Gość gość
Nie szukam ślicznotki, nie musi mieć ładnej twarzy, figury, dużego biustu, tyłka czy nie wiadomo co jeszcze :D Wystarczy zwykła, uśmiechnięta dziewczyna z pasjami.

Gość gość
gość dziś Na charakter mało która narzekała

Gość gość
gość dziś bo brzydkie szukają faceta z oceną min 8/10 dlatego brzydcy, przecietni mają znacznie gorzej od kobiet

Gość gość
czy jesteś jakoś zdeformowany, masz blizny po poparzeniach na całym ciele, mocno niesymetryczna twarz, kikut trzeciej ręki? Bo jeśli nie to takie gadanie " biedny ja, jestem taki brzydki, że żadna mnie nie chce" nie ma dla mnie racji bytu. Zwykle jednak problem tkwi w charakterze, a nie wyglądzie. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy.

Gość gość
Kobiety są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem.

Gość gość
Musisz miec to cos w sobie .Czasem facet jest brzydki ale jest tak slodki ze by sie go chcialo schrupac , poprostu musisz byc jakis .Musisz miec inteligencje i dobroc w oczach .

Gość gość
gość dziś Z moją twarzą jest ok jest symetryczna, nie mam odstających uszów, krzywych zębów, krzywych palców, czy też poparzonego ciała z trądzikiem też problemu nie miałem. Jedynie można mieć zastrzeżenia do włosów powoli robią mi się małe zakola, ale mam zamiar coś z tym zrobić w najbliższym czasie.

Gość gość
Masz kompleks to zbieraj na operację plastyczną, zrobią z ciebie mistera to wtedy znajdziesz inny powód dlaczego kobiety cię nie chcą. Ja z wyglądu byłem 2/10 (teraz jest lepiej)do pełni brakowało bym był rudy, 64 kg skóry i kości, szpetny ryj, wystające zęby, i napewno nie można było o mnie powiedzieć że jestem bogaty. Rodzina straszyła dzieci moim zdjeciem. A jednak nigdy nie byłem sam, zawsze laski conajmniej 7/10. Jak to wytłumaczysz?

Gość gość
dziś - Buhahahaha KOBIETY są wzrokowcami??? Faceci są wzrokowcami, bo dlaczego niby kobiety cały czas się pindrzą dla facetów??? Pierwsza lepsza odpowiedź, z pierwszej z brzegu strony na ten temat z google: http://www.swiat-zdrowia.pl/artykuly/mezczyzn-podnieca-to-co-widza-kobiety-to-co-slysza https://forum.abczdrowie.pl/forum-psychologia/1298814,dlaczego-faceci-to-wzrokowcy Naprawdę chciałam ci jakoś pomóc,naprowadzić ale widzę, ze to tylko strata mojego czasu skoro potrzebujesz sobie tylko odrobinkę ponarzekać zamiast coś z tym zrobić. To dobrze myśl sobie dalej co chcesz, jeśli to ci poprawia nastrój. Dobranoc .

Gość gość
gość dziś Faceci też siedzą pindżą mało tego muszą wyglądać lepiej od kobiet z makeupem. W badaniu wyszło, że najbrzydsze kobiety wymagają mężczyzn z oceną 8 na 10, brzydki facet szuka kobiety z tej samej ligii czyli 1-2 na 10.

Gość gość
gość dziś Mało tego kobiety szukają mężczyzn bardziej atrakcyjniejszych od samych siebie.

Gość gość
gość dziś Dlaczego dla kobiet 80% mężczyzn to same brzydale? tak wybrzydzacie jak z torebkami ten nie, bo brzydka ten też nie

Gość gość
Kobiety szukają mężczyzn a nie zakompleksionych chłopców w rurkach którzy układają godzinę fryzurkę.

Gość jeneviev
Ok, to teraz coś Ci opowiem. Mam 165 wzrostu, duży biust, świetny tyłek, 60 cm w talii, symetryczną, ładną twarz i piękne włosy. Faceci się za mną oglądają na ulicy. Zawsze miałam problem, żeby wyjść do klubu i nie musieć się użerać z podrywami. Obiektywnie powiem, że jestem 8/10. A teraz najważniejsze :) Mój facet ma 188 cm wzrostu, waży mniej niż 80 kilo, ma: krzywe nogi, odstające uczy, długi, szpiczasty nos i jest, uwaga, RUDY. A do tego jest dosyć zakompleksiony i trochę nieśmiały. Nie ma wagonów kasy, nie jest celebrytą, nie ma bogatych rodziców. Jakim cudem jesteśmy parą, skoro kobiety patrzą tylko na wygląd?

Gość gość
Więc twoje artykuły nic tutaj nie zmienią ja się sam przekonałem na czym wam zależy najbardziej na przystojniaczku.

Gość gość
gość dziś Kobiety szukają mężczyzn układający godzinę fryzurkę :) jeneviev dziś Tak, tak takie bajki to słyszę na okragło od kafeterianek typowych panienek z zaburzeniami narcystycznymi które chwalą się urodą jakie one nie są, a są co najwyżej przeciętne może brzydkie. Duży biust, tyłek duży mi nie mówi za brzydkim też się oglądają i są często komplementowane. Ta 8/10 może od razu 10/10 hahaha już to widzę mężczyźni nie potrafią obiektywnie ocenić kobietę. Takie są fakty.

Gość gość
Zaraz wymyśli że napewno go zdradzasz z przystojniakami :)

Gość gość
No i z mojej wypowiedzi wycioles to co chciałeś i wyszło że szukają układających fryzurkę

Gość gość
jeneviev dziś W talii to masz tyle co nastolatka z gimnazjum, duży tyłek jest obrzydliwy obrzydzają mnie mutanty, Ciekawostka nie znam ani jednej ładnej która by się chwaliła urodą tak jak ty :) pewnie jesteś jedna z tych dziewczyn z instagrama co wrzuca wyretuszowane foty co kilka minut. Oglądać to się oglądają nawet za brzydkim to co zauważyłem dlatego brzydkie mają większą szansę na związek niż brzydki czy przeciętny mężczyzna.

Gość gość
gość dziś Właśnie tutaj się mylisz kobiety szukają mężczyzn metroseksualnych układajacych fryzurkę godzinkę którzy noszą rurki. Przeprowadzili badania na ten temat gość bardziej wystylizowany, metroseksualny zdobył więcej numerów od tych gościa który był normalnie ubrany.

Gość jeneviev
gość dziś - jako młoda dziewczyna byłam przez kilka lat fotomodelką i dostawałam za to naprawdę dobre pieniądze, tak na potwierdzenie mojej teorii o tym, że jestem atrakcyjna :) Brzydkim nie płacą. gość dziś - jestem typową klepsydrą 90/60/90, a nie mutantem :) Poza tym, ja się nie muszę chwalić, stwierdziłam tylko fakt. Autor rozpacza, że kobiety chcą dużo atrakcyjniejszych d siebie. Dałam mu dowód, że niekoniecznie.

Gość gość
Pipka wystylizowana kontra pipka nie uczesana, i więcej nr zdobyła pipka po kosmetyczce. Dlaczego nie porównają pipki z typowym motocyklistą starej daty, twardy męski nawet trochę chamski. Kto wtedy więcej zebrał by numerów?

Gość gość
Kiedyś poznałem kilka takich chwalących się urodą jakby była miss okazały się zwykłymi przeciętnymi kobietami.

Gość gość
jeneviev dziś fotomodelki rzadko są atrakcyjne może trafi się 1 na 100 faktycznie atrakcyjna, ale cała reszta wygląda co najwyżej przecietna.

Gość gość
Jenrviev nie przejmuj się debilem, dla takich wszystkie kobiety są brzydkie i głupie. Możesz dawać przykład a on wie swoje. Skoro masz brzydala to musisz być brzydsza

Gość gość
ok, ty masz jakieś j*******e poczucie atrakcyjności w takim razie. Nic dziwnego, że żadna cię nie chce.

Gość gość
Modelki nie są atrakcyjne, fotomodelki no normalne piękne kobiety a nie szkielety

Gość gość
jeneviev dziś brzydkim też płacą jakbyś nie wiedziała

Gość jeneviev
gość dziś ale ja nie mam brzydala! Dla mnie on jest najpiękniejszy na świecie :D