Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz pierwszy samochód

Polecane posty

Gość gość

Witam, pamiętacie czasy kiedy zdało się prawo jazdy i kupowało pierwszy samochód? Ja osobiście jeździłem Skodą Felicia, wspominam to miło i mam duzy sentyment:)

Gość gość
Pamiętam :) Jak zdałam prawko, to mnie ojciec zabrał na rajd po salonach samochodowych i mogłam sobie wybrać pierwsze auto. Wybrałam sobie Alfę Juliettę. Masakra :D

Gość gość
Pamiętam jak kupiłem za 1100zł fiata brave rocznik 97. Na paliwie nie wyrobiłem.

Gość gość
Pamiętam jak byłem dzieckiem a moja starsza siostra cisneła przez wioche małym pomarańczowym Tico:)

Gość gość
Nie mam.

Gość gość
i wszystkie posty pisze jedna i ta sama osoba. Że też wam się nie nudzi takie coś...

Gość gość
Przynajmniej dwie, bo ja nie jestem autorką topiku.

Gość gość
Seat Ibiza, 5 letni. Dostałam to auto po mamie, bo ojciec jej kupił Toyotę Yaris. Jeździłam tym jeszcze dość długo. Zdałam na prawo jazdy w maturalnej klasie, za 4 razem. Ojciec twierdził, że dostanę nowe autko prosto z salonu jeśli zdam za pierwszym razem. Tak tylko gadał, pewnie wiedział, że tak od razu nie zdam ☺

Gość gość
Zdawałam prawko po 30, bo jakoś tak się złożyło, że najpierw studia, a potem dzieciaki i dopiero jak je odchowałam przyszedł czas dla siebie. Już pieniążki były odłożone i z mężem tivoli kupiliśmy. Czuję się pewniej za kółkiem suva niż w takim małm samochodzie, jaki na jazdach i egzaminie miałam. Z resztą do dwóch fotelików i wózków potrzebna jest większa przestrzeń.

Gość gość
Szau takim suvem z chin jezdzic

Gość gość
Ja teraz własnie planuję zakupić samochód peugeot 2008. Trwa właśnie wyprzedaż rocznika i można ten samochód kupić w naprawdę atrakcyjnej cenie. Ten samochód uwiódł mnie swoim wnętrzem jak i uwodzicielską siłą, bo jest zarówno kompaktowy i wyrazisty oraz silny i solidny

Gość gość
u k***a umarłam

Gość gość
Ułazem

Gość gość
Bugatti chiron.

Gość renu
Obecnie nie mam ale poszukuje jakiegoś dobrego forda, bo mój poprzedni został ofiarowany rodzicom :) a uwielbiam te samochody. Mogę Wam polecić świetny salon https://m.exactag.com/cl.aspx?tc=6c46f284814f0b3bffdec08df2f18e8d&url=https://akcjaserwisowa.pl/diagnoza jak macie jakieś problemy z samochodem oni są najlepsi, znają się jak nikt na samochodach i mają ogromne doświadczenie i wiedzę. Wiadomo serwis jest dla samochódów nieco starszych bo głównie te wymagają lekkiej kosmetyki.

Gość gość
Ja dostałam z odzysku ale stoi w garażu bo nie wiem kiedy znowu pójdę na kolejny egzamin :D niedługo chyba zacznę go ujezdzac bez prawa.

Gość kovata
Jaka marka samochodu Cię interesuje? Bo jak Ford to polecam Ci ten serwis https://m.exactag.com/cl.aspx?tc=2ae7f01433523116cd19050a8a960965&url=https://akcjaserwisowa.pl/oponyzimowe , tam zrobią Ci pełną diagnostykę, sprawdzą hamulce, sprawdzą amortyzatory z wykorzystaniem ścieżki diagnostycznej, w każdym razie bardzo pomogą. Pracują tam fachowcy z prężnym doświadczeniem i wiedzą. Przed zakupem wybierz się tam na oględziny.

Gość gość
Mój pierwszy samochód też był marki Skoda. Spodobał mi się na tyle, że zostałam fanką tej marki. Jeżeli jesteście z Krakowa to mogę polecić wam serwis www.skoda-pogwarancyjnie.pl Specjalizują się w naprawie samochodów tej marki.

Gość gość
Mój pierwszy samochód to był taki stary model po mamie. Długo nim jeździłam, nie psuł się aż tak bardzo, ale już wyglądem to zdecydowanie odstraszał. Zaciekawiła mnie ta oferta wyprzedaży rocznika w peugeot którą ogłosili teraz pod koniec roku i już nawet byłam na jeździe próbnej modelem 208 :P już teraz jestem pewna, że do końca roku będzie stał u mnie w garażu :P

Gość gość
Mój pierwszy samochód kupiłem w wieku 24 lat i był to opel vectra b, miał 10 lat i kosztował 14,5 tys. w 2010 roku:)