Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stronyinternetowewordpress

Strona internetowa WIZYTÓWKA 249zł! FVAT! Strony na zamówienie...

Polecane posty

Gość stronyinternetowewordpress

Strony internetowe - WIZYTÓWKI JUŻ ZA 249zł! Jesteś właścicielem firmy? Chcesz, aby Klienci wybierali Twoją firmę, a nie konkurencję? Napisz do nas, a my stworzymy Ci stronę, dzięki której zostawisz konkurencję DALEKO W TYLE, a Twoja firma będzie miała mnóstwo nowych klientów! W CENIE STRONY dodajemy HOSTING, DOMENĘ oraz dowolną ilość adresów e-mail z nazwą domeny (np. biuro@nazwafirmy.pl)! OPTYMALIZACJA SEO GRATIS! Po zakończeniu prac na stronie, przeprowadzamy optymalizację SEO - GRATIS! Do każdej strony internetowej INSTRUKCJA OBSŁUGI STRONY - GRATIS!!! Dodatkowo pomoc i szkolenie z obsługi strony również GRATIS!!! Możliwość wystawienia FAKTURY VAT!!! KRÓTKIE TERMINY REALIZACJI! Więcej informacji i kontakt na stronie: www.stronyinternetowewordpress.pl Kontakt bezpośredni: tel: 737 537 247 e-mail: strony@stronyinternetowewordpress.pl www.stronyinternetowewordpress.pl

Gość gość
Jeśli chcesz profesjonalną stronę w szybkim terminie to polecam Ci usługi firmy reachUP. www.reachup.pl

Gość Zenon1959
Sprawdź jak najwięcej ofert aby miec dobre rozeznanie w ofertach. Sam skorzystałem z usługi tej firmy http://stronki-24.pl Na początku zaznaczyłem że chce rachunek i nie było najmniejszego problemu. Serwer kupiłem sam ale jeśli ktoś chce to mogą oddać gotową stronę już postawioną w sieci bo mi proponowali takie rozwiązanie. Ceny naprawdę konkurencyjne

Gość gość
Samo stworzenie strony to nie wszystko. Aby strona była widoczna w sieci konieczne jest wrzucenie jej na jakiś serwer. Wybierając hosting zwróć uwagę na jego niezawodność. Ja polecam usługi firmy hostingowo.pl. Ich serwery działają bez żadnych awarii. Do tego ceny mają konkurencyjne