Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tam Fiutonosie ? :)

Polecane posty

Gość gość

Hm ? :)

Gość gość
nic dopomordo :D

Gość gość
I co mi teraz zrobisz , hm? Ps Nie jestem fiutoczymś tam , nie przyrównuj ludzi do siebie :)

Gość gość
gość dziś I co mi teraz zrobisz , hm? Ps Nie jestem fiutoczymś tam , nie przyrównuj ludzi do siebie x Co ci zrobie ? Nic.Bede miala z ciebie niezla beke jak zawsze :)

Gość gość
znów dopomordo nawijasz sama ze sobą? :D

Gość gość
To ja mam z ciebie beke, myślisz że jak coś o mnie wiesz to jesteś górą ,hm? A figa z makiem :) Możesz mi co najwyżej naskoczyć. Nie popełniłam przestępstwa ani nic nikomu nigdy nie ukradłam więc co o mnie możesz wiedzieć żeby mi zaszkodzić? Możesz się pośmiać że jestem naiwna i piszę z głupkiem ,tyle.

Gość gość
A kto ci powiedzial,ze chce tobie zaszkodzic ? Szkoda by bylo energii i czasu na takiego pustaka :) 😘 🖐️

Gość gość
22:03 Teraz odwracasz kota ogonem a te twoje fascynujące prowokacje to moje wymysły ? Hehe , pajac psychiczny.

Gość gość
A odpowiesz mi dlaczego interesujesz się moim portfelem/pracą? Urodą i życiem udanym/nieudanym co za różnica. Po co i jaki masz tego cel?

Gość gość
gość dziś 22:03 Teraz odwracasz kota ogonem a te twoje fascynujące prowokacje to moje wymysły ? Hehe , pajac psychiczny. x Nie odwracam :) Gdzie wyczytalas,ze chce tobie zaszkodzic ? Paranoje sie leczy.

Gość gość
22:09 Paranoje się leczy- to twój ulubiony tekst !pajacu ! Sugerujesz że nikomu niczym nie szkodzisz ,bardzo możliwe że oni sobie sami szkodzą czytając ciebie :) Aczkolwiek szkodzisz najbardziej sobie sam a nie nam :) Ale widać jesteś takim pustakiem że nie rozumie.

Gość gość
Tak i dlatego z takim zapalem udzielasz sie w moich tematach.Juz sam fakt,ze mi odpowiadasz swiadczy o tym,ze cos z toba nie tak ;) Milego wieczoru :) 🖐️

Gość gość
22:20 A z tobą całkiem w porządku,taaak. Martw się o siebie, tak będzie lepiej.

Gość gość
Udajesz miłego? Heh, następny podstęp.