Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nastala taka idiotyczna moda u kobiet teraz?

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem ten temat miał na celu najazd na kobiety które zdaniem autorki nie są wystarczająco kobiece

Gość gość
Seksowne są gołe kostki

Gość gość
Uczta dla oczu :)

Gość gość
osobiście wolę kozaki za kolano i botki, ale nie każdy zamarza przy 5 stopniach tak jak ja

Gość gość
Ja tam na obce osoby nie najeżdzam, a napewno nie w realu ale chyba od tego jest forum, ze mozna wypowiedziec swoje zdanie bo od czego innego ? :P

Gość gość
A ja lubię się podobac facetom chociaz mam wlasnego ;) Choć mam inne cele zyciowe, ale poprostu mnie to jara, że jestem seksowna i sie podobam i tak juz mam. I co, plytka jestem? Mam tez swoje pasje,jestem dobra w tym co robie, a mam prce biurową, ale jednocześnie lubie być seksowna i mnie to jara, ze sie ogladaja za mna czy ze sie podobam. Zycie skoncetrowane tylko na pracy i kiedy wyglad by mi zwisał byloby mega smutne

Gość gość
Nie ma w tym absolutnie nic złego, zakładając, że nie masz za złe innym kobietom tego, że ich podejście jest inne i to sprawia, że ślepniesz w sklepach i nie możesz wyłowić jednego, głupiego płaszcza :P

Gość gość
Kozaki za kolano kojarzą mi sie dzifkowo

Gość gość
21:18 zalatuje z wypowiedzi płytkością

Gość gość
Moglabym ci powiedziec z czym kojarza mi sie osoby z takimi zasciankowymi skojarzeniami...ale nie jestem toba ;)

Gość gość
A co jest zasciankowego w kobiecosci? Autorka tylko wyrazila swoje zdanie, a zresztą ja mam identyczne, ze jednak ta moda ktora jest teraz jest antykobieca. Gdyby ktos napisal, ze ludzie tak i tak urani to " piiiiiiiiiiip) (tu niecenzuralne słowa) to moglbysbyscie pisac, ze jest nietolerancyjna czy zacofana, ale jak ktos ma odmienne zdanie od was i je wyraza - a od tego jest chyba forum- to juz wielkie oburzenie :P A ktos pisal np. oParyzu. Owszem, sa osoby i ubrane tak jak na zdjeciach, ale nie znaczy to, ze trzeba brac z nich przyklad, mnie to nadal sie nie podoba, a w Paryzu bylam niedawno i czesc mlodych kobiet i dziewczyn byla tez ubrana kobieco i ladnie np. w spodnice czy sukienki

Gość gość
Zreszta mozna sie ubierac jednoczesnie kobieco i modnie, kobiece ubranie nie oznaczaja jakichs niemodnych w osla laczke czy garsonek, przeciez jest tyle sukienek itd. Ja zamawiam teraz dzianinowe sukienki na bon- prix i w nich chodze do pracy, a po domu w swetrach i spodniach, ale tez kocham spodnice , sukienki i obcasy bo w nich sie czuje atrakcyjniejsza niz w jakimś rozciagnietym swetrze

Gość gość
No i wspaniale...ale to nie bylo do ciebie. Tylko do tej co jej sie wysokie kozaki zle kojarza (chyba, ze to twoj post)

Gość gość
gość dziś - a ja się czuję sekwowna np. w spódniczce i dużym swetrze. Do pracy chodze w spdonicach, ale tylko dlatego, że są wygodniejsze niż spodnie (ogi nie drętwieją jak siedzę z nogami podwiniętymi).

Gość gość
up