Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 twarzy Greya prawdziwa historia

Polecane posty

Gość gość
wiem ze konie też siepoca. ale z tego co pamietam o koniach to chyba se mogą na to pozwolic . ja bym sie wolał nie pocić a już szczególnie koo0orfa ze strachu. to tewż jakieś przystosowanie ewolucyjne? może jak drapieżnik wyczuje ze sie boje to se koorfa pójkdzie? w końcu tez ma dzieci?

Gość gość
coś wam powiem. cała ta historia sie nie trzyma koorfa kupy. ale nie wiem czy jesteścire gotowi na inne mozliwości lub odpowiedzi na pytania typu po co tu jestesmy bądź bylismy. mam pewne podejrzenia ale z dwojga złego wole zginąć w paszczy drapieznika niz byc ukamionowany przez tłum stworzeń których powinowactwo z małpami wydaje sie byc jedynie jakims żartem.

Gość gość
kwestia istotna wydaje sie jednak abysmy zdawali sobie sprawe ze stanu faktycznego. to może nam uratować zycie albo przynajmniej godnośc ewentualnie zapobiec powtórce z historii...tej nieznanej

Gość gość
bo gwarantuje wam ze jezeli cywilizacja padnie to my nie wrócimy do naturalnego środowiska. nigdy w takim środowisku w takiej lub podobnej postaci nie funkcjonowalismy. dlatego to będzie piertolony koniec. chyba ze uda nam sie zachowac wiedze częśc narzędz i zasobów. bo jak nas koorfa puszczą nago w las to mozecie zapomniec o ludzkosci w przeciągu góra dwóch pokoleń

Gość gość
a mam koorfa niejsane wrażenie ze to sie robi modne. naprawde podziwiam róznych survivalovców alre to nie tak. to błedne założeni. może survivalowcy przezyja. mniejsza o to bo sie koorfa nie rozmnoza. a już na pewno nie bedą ze sobą tachac bahorów i i cieżarnych bab.

Gość gość
w sumie mam rózne mysli. a nawet bym sie nie zdziwił jakby ktoś miał plany przerpowadzenia technicznego wyspecjalizowanego społeczeństwa w stan walki o przetrwanie w dziczy w której nigdy nie bylismy gospodarzami. chociazby koorfa dla fanu. nie wiem co cieszy tych pólmózgów na górze. pewnie jakieś głupoty bo to banda przychlastów

Gość gość
a pewne historyczne przesłanki co do takiego rozwoju wydarzeń istnieja. nie wiem co o tym sądzic. może to okresowe jak spuszczanie wody w kiblu. c***j icjh wie. fajnie by tylko było jakby se ludzie zdawali sprawe że wszystkie te filmy i opowieści odzikich to jedna wieka bujda. tak samo jak cała "prehistoria". jak dacie sobie wmnówić że to w zasadzie nic groźnego przezyja najlepsi nastąpi selekcja poboznych tudziez najlepiej zakonserwowanych to juz sie nie podniesiemy

Gość gość
i jeszcze taki apel do róznych lokalnych osilków oddajacych sie marzeniom o dominacji silniejszych na dsłabszymi. prosaze was koorfa wujdźta chociaż raz z siłowni nie wiem gdzie koorfa. do zoo chociaż. a jak nie do zoo to koorfa do lasu zimą na całą noc. serio koorfa wy padniecie pierwsi. zapewne przez głupote. nie to zeby mi to na reke nie było ale kooorfa średnio mi sie widzi ganianie po lesie z jakimis debilami bo im sie wydaje ze mnie muszą zabic chociaz jeszcze w sumie nie wiedzą po co

Gość gość
a juz koorfa na pewno nie bede tworzywem dla zawiazujących sie w takich chwilach organizacji paramilitarnych stawiających sobie za cel koorfa zdobycie flagi z obozu wroga czy koorfa coś równie durnego

Gość gość
ze niby mają taki instynkt jak poczuja szyszki i mech to im sie włacza tryb nozownika jak w ceesie pod numpadem zero:D nie no rozumiem strach trzeba zabic bedepamiętał jakby co o was

Gość gość
bo widze do czego to zmierza. jak już zrobią burdel to licza na to ze sie sami powykańczamy. nac***j im jakies zorganizowane punkty oporu podczas zaprowadzania nowych porządków albo kolesie z nadmiarem wiedzy o przeszłości

Gość gość
a niestety małe czystki zrobic będa musieli bo tak to bywa jak zbyt wielu ludzi wie zbyt wiele;) ta zasada chyba do was przemawia? to dobrze bo obwiazuje nie tylko wokół waszej siłowni i w zasiegu ruchomych punktów dystrybucji wspomagaczy psychofizycznych.

Gość gość
z tym że ci kolesie raczej nie liczą na współprace wymuszoną zastraszeniem:D po prostu tak juz robia bo robią to nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni

Gość gość
mozliwe że jeszcze później krążą jakieś ekipy i zacierają próby utrwalenia t ego co sie ostało. możliwe nawet ze domalowuja coś od siebie w zakamuflowanej formie tak zeby wygladało jak zakodowany przekaz do potomności:) ale ja sie w c***ja zrobic nie dam. nie im koorfa. leje na frajerów. dobranoc

Gość gość
Eeeee.... o co wam chodzi ?