Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzyn mnie dotyka

Polecane posty

Gość gość

Kuzyn jest starszy o 10 lat ja mam 19 a on 29. Kiedy przyjeżdża często spędzamy razem czas. Jeszcze wspomnę że jest on singlem i to dość wybrednym bo dużo dziewczyn na niego leci ale żadna mu nie odpowiada. Wracając... Dziś (godzinę temu) przeszedł samego siebie. Wypilismy trochę i poszliśmy oglądać film. Położyłam się na nim i tak lezymy... on mnie mizia po włosach myślę no dobrze miło... Później po ręce ok.. Ale wsadził swoją rękę na mój tyłek pod majtki... Nie cała ale jednak tak zrobił zatkało mnie... I leżałam sztywno. Powiedziałam że idę po wodę i gdy wróciłam znowu się tak położyłam. A on tym razem dotykał mnie po brzuchu, podnosząc mi koszulkę.... Przykrylam się kołdra i tak leżałam ale on ewidentnie coś chciał. Gdy film się skończył zaczęłam udawać że jestem bardzo śpiąca i się położyłam, on położył się za mną na łyżeczkę.... Fuj.... To mój kuzyn... Przybliżył się i Przykryl nas kołdra.... Wstałam i powiedziałam że powinien już wyjść.... Co mam zrobić

Gość gość
Mnie ciotka trochę urazila swoim gadaniem, powiedziałem ze będzie zgoda jak zrobi loda...regularnie :)