Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam być zła?

Polecane posty

Gość gość

ostatnio spotkałam się z chłopakiem z internetu, dzieli nas spora odleglosc ale pisalismy przez około 2 miesiace prawie codziennie. I na spotkaniu dostrzegłam ze na tapecie telefonu ma ustawioną inną dziewczynę. Zapytałam kto to, a on ze kuzynka. Dziwnie mi sie jakoś zrobiło...Tak smutnoi poczułam zazdrość chociaż nie powinnam chyba ? Nie wiem czy ja mam rację czy on. Mowi ze ja traktuje jak siostre i lubi i nic miedzy nimi nie ma. Wydaje mi się to nietaktowne , spotyka się ze mną w wiadomym celu a na tapecie takie zdjecie... co o tym myslicie?

Gość gość
Up

Gość gość
Że wali kuzynkę :-P

Gość gość
W wiadomym celu? To znaczy jakim?

Gość gość
Związkowym.

Gość gość
A przepraszam bardzo, ch..j cie obchodzi co ma na tapecie? Ale juz dobrze, drazmy - czy masz ustawione JEGO zdjecie? Jesli nie to moze sie powies, zamiast wymagac czegos, czego sama nie spelniasz. Tyleczek boli, ze nie jestes,poza oczywiscie jego matka, JEDYNA kobieta z ktora utrzymuje kontakt? Napisze szczerze(choc, oczywiscie, zgadzac sie z tym nie musisz): poczulas sie zagrozona przez obca kobiete, prawdopodobnie rodzine, bedaca w jego zyciu, co jest wynikiem jakichs twoich kompleksow, niedowartosciowania, i to jest TWOJ problem, nie jego, za swoje niedociagniecia, niedojrzalosc emocjonanlna miej pretensje do SIEBIE - jedynym wyjsciem jest popracowac nad SOBA, a nie zalic sie. I BRON BOZE NIE ZAKLADAJ ZADNEGO CELU Z JEGO STRONY - jedyne co robisz to projektujesz SWOJE oczekiwania na jego osobe, potem bedzie z tego placz i zgrzytanie zebow, za ktore SAMA BEDZIESZ ODPOWIEDZIALNA, i tylko sama siebie bedziesz mogla winic.

Gość gość
Kuzynke na tapecie ma haha :D ściema jak nic. Na 90% to jego dziewczyna. Na portalach randkowych jest teraz sporo zajętych którzy udają singli i wyrywaja na boku...

Gość gość
taaaa kuzynkę , no już wierzę . mój też miał fotkę kuzynki , nawet w samochodzie kiedyś znalazłam kolczyki , zgadnijcie czyje ? No , oczywiście że kuzynki... Zapomniał tylko dodać , czyja ta kuzynka jest ...

Gość gość
Dziwię się że uwierzyłas mu, że to kuzynka. Naiwna jesteś. Facet leci na 2 fronty, jak nie więcej

Gość gość
Jeśli już tak jest jak piszesz to chociaż zadbaj o swoje zdrowie i się zabezpiecz przed zbliżeniem. Nie wiadomo nigdy co koleś bzyka, albo nie wiadomo kto bzyka tamte :)

Gość gość
Noszę w torebce maść z borsuka, jakby co posmaruję mu prącie :-)

Gość gość
Dotarłam do informacji ze na 100% to jego rodzina. Pytanie po co ma kuzynke na tapecie,?

Gość gość
Taak? A jak dotarłas do tej informacji? Jego kolega Ci to powiedział? :D

Gość gość
Myslisz ze kuzynek sie nie posuwa???

Gość gość
Dalej się z nim spotykasz?

Gość gość
Narazie gość z tobą pisze a ty chcesz nim rządzić jak byś była jego żoną. Jeszcze nie jesteście parą. Każ mi dać hasła do poczty, fb, do telefonu, sprawdzaj jego bilingi. Skoro z tobą pisze to nie ma prawa kontaktów z inną kobietą, nawet z matką lepiej by nie miał.

Gość gość
A skad on jest?

Gość szry
16:07 - kazac to mozesz sobie. chcesz hasel dostepu, bilingow? to sama swoje zacznij podawac. nie? to wypad z ta psychoza kontroli to psychiatry, a nie "doradzac" popadniecie w paranoje i natrectwa innym. jeszcze zapominasz dodac autorce, ze nie ma ona prawa miec kontaktu z zadnym facetem, nawet swoim ojcem. psychoza, normalna psychoza. a mowili, ze glupota nie da sie zarazic... da sie, skoro niektorzy celowo inych do niej namawiaja.

Gość gość
Ale pieprzysz... Co innego kontrolowanie faceta, jego rozmów, smsow, A co innego jak facet ma na tapecie w telefonie ustawione zdjecie jakiejś laski! I wciska ścieme autorce że to kuzynka... Każdej kobiecie by się zapaliła czerwona lampka w głowie. Mam pytanie, czy Ty kiedykolwiek ustawiłes sobie tapetę że swoją kuzynka, siostra czy ciocia? Czy raczej zdjęcie swojej dziewczyny lub jakiejś fajnej d... Y z instagrama z dużymi cyckami? No właśnie, chyba to drugie jeśli juz...

Gość gość
Autorko, wyjaśniła się ta sprawa?

Gość gość
Co dalej?