Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melmel

Czy coś mi zagraża ?

Polecane posty

Gość melmel

Hej dziewczyny dowiedziałam się, że jestem w ciąży miałam plamienia z krwawieniem oraz ból brzucha. Wynik testu 2 kreski natomiast beta 225. Na USG jeszcze niee widać pęcherzyka. Przez krwawienie dostałam wczoraj Duphaston. Lekarz trochę bagatelizuje to. Czy powinnam zgłosić się do innego?

Gość gość
zawsze jest lepiej wysluchac opinii roznych specjalistow

Gość gość
Mi też bagatelizowali na SOR dla nich 6 tydzień to nic nie znaczy, świnie :-( Po prostu odpoczywaj. Lez, nie nos nic.

Gość melmel
Moja ginekolog najpierw nie chciała mi dać hormonów, powiedziała że jeśli płód jest słaby to organizm bo usunie, a jeśli wszystko dobrze to zostanie i będzie się rozwijać.. Dodatkowo mimo badań najpierw uważała że ciąży nie ma bo nie widać ale wynik rośnie. Bo jej zdaniem już 2tydzien widać.. koleżanki mówiły że u nich w 6ledwo było widać pęcherzyk.. Kolejna straszna ginekolog chyba tym razem pójdę do faceta .. Ogólnie po hormonach krwawienia ustały j lepiej się czuje ale nadal się martwię bo nikt nic konkretnego nie mówi od czego może to być

Gość melmel
Dziewczyny powiedzcie mi czy w 3tygodniu ciąży miałyście śluz owulacyjny ? aktualnie wypadają dni owulacji i pojawił się śluz, czy to normalne ?