Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna nie może się nawet równać z kobietą

Polecane posty

Gość gość

w ilości i intensywności potrzeb. których kobieta posiada w nieskończoność tak , że żaden facet nie jest w stanie ich zaspokoić

Gość gość
Niestety dla nich samych te potrzeby rosną z wiekiem odwrotnie proporcjonalnie do tego co same mają do zaoferowania i dlatego szybko zostają same, zastępują je młodsze mniej pazerne :-D

Gość gość
młodsze mniej pazerne? ok, niech ci będzie ale młodsze są mniej pazerne na takich jak ty a więcej na to co masz a co masz?

Gość gość
Nie nestem autorwm topiku ale generalnie sie zgadzam. Chociaz mlode tez sa pazerne. Ich pazernosc moze posluzyc to ich tresury. Tak jak pies zrobi wszystko dla kosci, tak one zrobią wszystko dla różnych dóbr. Trzeba tylko odpowiednio dawkowac nagrody.

Gość gość
W tym akurat przypadku mężczyzna jest równy kobiecie - zrobi wszystko za .. "nagrodę" i jest zdolny do każdego świństwa, nawet zdrady. Oczywiście dotyczy to pewnej grupy mężczyzn i kobiet a nie wszystkich.

Gość szry
nic zlego chciec, trzeba tylko uwazac jak sie to realizuje, jaka droga spelnia zachcianki. lub czyim kosztem...

Gość gość
Przyznam nie skromnie iz spotkałem kilka kobiet które nie miały dość samego stosunku i domagały się więcej . Byly to kobiety po 40 około 50 tki .Nie należę do facetów który szybko kończy po latach doświadczeń nauczyłem się panować nad swoją erekcją , nie stanowi żadnego problemy wstrzymanie tak długo jak ja będę chciał . Zaznaczam iż mój Wacek nie należy do małych , nie piszę ile ma gdyż nie będę się chwalił swoim sprzętem . Jednak większość dziewczyn młodych gdy je doprowadzę do wrzenia i domagają się zapełnienia pochwy wytrzymują do 30 min to góra , nie mają czym się spuszczać boli podbrzusze i proszą o kończenie . Zaznaczam z całą mocą każdą kobietę trzeba roznamiętnić badać jej ciało , mamy ręce usta język to trzeba używać nie wpychać do suchej pochwy , to niedopuszczalne dla normalnego faceta.