Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obcy facet jako niewolnik dla żony

Polecane posty

Gość gość

Mam taką fantazję aby zrobić z żony niewolnicę i założyć jej obrożę i smycz. Wtedy wpuścić do pokoju pokraka czyli faceta z maską na mordzie, zasłoniętymi oczami, kulką w ryju i ubranego w skóry lub coś podobnego i ze skutymi rękami, a żonie kazać mu obciągać. Ja w tym czasie sadzę ją od tyłu, a ona mu obciąga. Później każę jej usiąść na tym pokraku i pieprzyć się z nim analnie, a ja wkładam jej w pochwę duże wibratory i swojego penisa na zmianę aż ona dojdzie. Ona na koniec ona sika na tego pokraka gdy on się spuści i zaczyna go kopać aż ten ucieknie skulony pod drzwi. Pod drzwiami ona rozkuwa mu ręce z kajdanek i go wypuszcza na wolność. Razem z żoną wyzywamy go że szybko się spuścił, a ona poniża go, że ma śmierdzącą spermę. Czy trudno będzie znaleźć frajera chętnego na taki układ ze mną i moją żoną?

Gość gość
ja mogę ale muszę się ubrać przed wyjściem od was z mieszkania.

Gość gość
Zgodzisz się nawet nas nie zobaczyć? Będziesz miał worek na głowie, kulkę w japie, ręce skute, że nawet jej nie pomacasz, zostaniesz obszczany i poniżony. Ona zrobi ci tylko loda i bzyknie się z tobą analnie traktując cię jak prześcieradło z k*****m. Nie wolisz iść do agencji pobzykać?

Gość gość
Ja chiałam być niewolnicą i się udało. Dwóch facetów i mąż gdy im tylko stanął to mnie kryli jak chcieli. Po tym maratonie byliśmy wszyscy wyczerpani. Mąż pomógł mi się umyć pod prysznicem i zaprowadził do łóżka. Rano z mężem się ostro kochaliśmy bo mu stał a nie mógł mieć wtrysku.

Gość gość
Erotoman teoretyk telewizyjny,koleś ogląda w nadmiarze TV Trwam i od trzepania konika wypalilo mu ostatnie szare komórki!3

Gość gość
Ja bym tak chciał mieć takiego głupka do ******** mojej żony i żeby można go było jeszcze przy tym poniżać i bić. Zdalnie sterowany żywy wibrator!