Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że matki z wózkami powinny płacić droższe bilety mpk

Polecane posty

Gość gość

ponieważ ich wielkie karoce zajmują strasznie duzo miejsca, wejdą takie dwie france z wózkami i pol autobusu zajmą i ludzie nie maja gdzie stać masakra i jakie toto roszczeniowe jest, szok

Gość gość
A dlaczego roszczeniowe? Stoją w miejscu przeznaczonym dla wózków. Ja nie staje w poprzek, tylko wzdłuż, dzięki temu zmieszczą sie jeszcze 2 wózki. Dziecko mam grzeczne i sobie jedziemy jak musimy.

Gość gość
Autorze/autorko jak ci przeszkadzają wózki, to nikt ci nie broni prawka robić i jeździć autem...

Gość gość
Autorka to ta sama dziwaczka którą denerwują również rzekomo roszczeniowi emeryci,

Gość gość
Będzie miała dziecko i zacznie jeździć autobusem to się przekona jak fatalni są pasażerowie bez wózka. Mnie wkurza to że np autobus pusty a stoi taka święta krowa na miejscu dla wózka i widzi że wchodzę z wózkiem ale się nie przesunie tylko stoi dalej... Raz zablokowała taka osóbkę i ciężko było jej wyjść na jej przystanku. Ja to się nie pie...rzę z takimi panciami

Gość gość
w autobusach są miejsca specjalnie wyznaczona dla wózków, kobiet w ciąży i niepełnosprawnych. Te osoby mają pierwszeństwo by tam stać/siedzieć i nikt im łaski nie robi.