Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy skończy się internet limitowany

Polecane posty

Gość gość

Kiedy w końcu internet bezprzewodowy będzie bez limitów? Dożyję takich czasów?

Gość gość
jak sie zastanowic nad sensem słowa "limitowany" to mozliwe że dozyjesz

Gość gość
to zalezy od tego czy korzysci płynące z twojej obecnosci w internecie będą wieksze niż zwykłe sciaganie kasy za korzystanie z niego. ewentualnie od tego czy da sie to ściągnac w ramach jeakiejs publicznej sciepy. póki co biznes sie kręci. dostawcy, hakerzy antyhakerzy albo jedno i drugie razem. jakieś ciekawe rozwojowe inicjatywy. poczekaja co ludzie jeszcze wymyskla a potem im to zapiertolą zeby sami z tego skorzystać. najlepsza strategia. poki co dali technologiedzieki której szpieguja i manipulja informacja i pewnie robią wiele innych opłacalnych i przyszłościowych rzeczy a jak ktos im to jeszcze ulepszy to sie nie obraża pewnie

Gość gość
bankierzy dzieki sieci wykreowali juz tyle pustego pieniądza ze chyba kooorfa trzaby to drukowac z milion lat i otjepali tyle wałów że kooorfa moznaby o tym nakrecic 30 tysiecy miliardów filmów gangsterskich. no ale i tak pewnie jako najwieksze osiagniecie internetu zostanie w przyszłości okrzykniety facebook tudziez inny instagram na których to portalach ludziska całkowicie legalnie zgadzaja sie na to zeby ich zycie sprzet komputerowy i wszelkie dobra intelektualne jakie wyprodukuja oraz kontakty znajomości bazy danych transmisje multimedialne wszystko koorfa wszyściutko stawałao sie własności facebooka i tam chyba kilkunastu firm zaleznych. jak ci nie pasuje to sie możesz z nmi sądzić w kaliforni

Gość gość
tam de facto jest chyba nawet zapis o umieszczaniu na twoim kompie sowtweru którego nie możesz nawet dotknac. jak dla mnie fajowo. moze sie jeszcze powinnismy zgodzić zeby se u nas w domu trzymali z tone narkotyków i broni. w zasadzie jak im podskoczysz to sie może okazać ze własnie cos w tym rodzaju masz na kompie. no ale c***j tam mozna sie poświecic dla kilku lajków

Gość gość
wiesz tam słyszałem o jakims strasznym wirusie który przejał kontrole nad elektrownią w fukushimie. jak dla mnie to sciema podejrzewam ze po prostu wiekszośc pracowników miała intensywne zycie na facebooku:D wiadomo japończycy maja nasrane w baniach z tymi serdecznościami. ciekawe jak tam u nich lajkowanie wyglada. pewnie jakas hybryda pokemona samuraja i kłaniajacej sie w pas 14 letniej deski z oczami na pół głowy

Gość gość
w dodatku gdzie jak gdzie ale zycie w eterze chyba tam ma najbardziej realny wymiar. ja nawet nie wiem czym oni tam dysponuj ale informacje se tam fruwaja jak kruki nad polem bitwy. nie ma siły zeby kooorfa to było szczelne

Gość gość
Mi chodzi o to, że jest XXI wiek, a po wyczerpaniu limitu zwalnia tak, że zwykłą stronę np. aukcję na allegro otwiera 10 minut. 17 lat temu internet z modemu 56k już działał o wiele szybciej. Masakra. 5GB internetu dzisiaj to już nie jest tyle co 10 lat temu. Strony zjadają dużo więcej niż kiedyś.

Gość gość
no ale...jak mówie "biznesmeni" staja sie zachłanni szczewgólnie ci na zamówieniach rzadowych. jak korfa trza wyciągnac pare miliardów dotacji to musza rozpiertolic jakąs elektrownię tudzież w inny sposób postraszyc podatników. ogladałem taki film "niemozliwe" fajnie mi sie oglądało dopóki sobie nie uswiadomiłem, że że ma on słuzyć zaszcepieniu idei chipowania w klasie średno wyższej. peweni samo zdarzenie też nie było przypadkowe. dlatego jestem zdania że winno sie wprowadzic limity bogactwa. po prostu od pewnego pułapu ludziom sie piertoli w głowach. nie cofna sie przed zabiciem paru milionów zeby podtrzymac przy zyciu swoje ddzieło które kooorfa zyje juz własnym zyciem

Gość gość
aha. no to w tym ujeciu nigdy nie będzie nielimitowanego internetu bo sie nie da przesyłac nieograniczonej ilosci danych w ograniczonym czasie. trzeba było tak od razu to bym cie nie oświecał w innych kwestiach

Gość gość
to jest podstawowe ograniczenie wszechświata. bez tego kazdy mógłby sobie robić w zasadzie dowolnie definiowane lokalnie wszystko

Gość gość
Nie rozumiem. Internet z kabla nie ma limitów tylko ten z sieci komórkowej.

Gość gość
mozna ewentualnie postarać sie o jakies uproszczenie informacji. nie wiem fraktalizacje modulizacje czy cos. albo ograniczyć ilosc informacji potrebnych ci do generowania nowych informacji czylido wnioskowania. ostatecznie zmniejszyć twoje potrzeby w tym zakresie i spowodowac zebys poczył sie spełniony i uśiwadomiony po paru steknieciach wtf jprdl i innych tego typu

Gość gość
nie wiem co ci odpowiedziec nie znam sie nad tym. w sumie to nie rozumiem o co ci chodzi z tymi limiatami

Gość gość
tańsze opcje są z limitami np 20gb na miesiąc i po zużyciu tych 20gb internet jest żałośnie wolny jeśli ktoś szuka taniego internetu mobilnego bez limitu to radzę zainteresować się mniejszymi sieciami nju mobile, virgin itp itd. oferty gigantów jak play czy orange są beznadziejne

Gość gość
Internet domowy t-mobile jest bez limitów

Gość gość
Jestem w Niemczech. Tu oferta internetu jest bardzo uboga. Nie mogłem się zalogować na konto w ideabanku, bo net działał za wolno. Trzeba było iść pod supermarket gdzie jest darmowe Wfi. Rozumiem, że po wyczerpaniu limitu zwalnia, ale że w ogóle nie da się otworzyć stron to już przesada. Przecież ja nie chcę oglądać youtuba w full hd tylko zwykłe przeglądanie stron.

Gość gość
dlatego trzeba wybrać najlepszą ofertę internetu jaka jest dostępna na rynku. Wcześniej korzystałam z jakiś dziwnych firm, gdzie raz otwierały się strony www, a innym nie. No czasem doprowadzało mnie to do furii :/ ale teraz odkąd udało mi znaleźć bardzo fajną oferę internetu razem z tv https://www.upc.pl/pakiety/internet-telewizja/happy-home-select-pvr-120/ to już nie muszę się o nic martwić :)