Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce się spotkać 2 raz

Polecane posty

Gość gość

A po pierwszym spotkaniu w sumie nie powiedział mi żadnego komplementu ze mu się podobam czy coś w ten deseń. Jest miły ale bardzo zdystansowany. Zwykle panowie po pierwszym spotkaniu mówili że chcieliby się spotkać 2 raz bo im się podobam itp.

Gość gość
Up

Gość gość
Aha ale o co ci chodzi właściwie? coś ci nie pasuje czy ty nie chcesz się spotkać "2 raz"?

Gość gość
Chce się spotkać 2 raz ale jak każda kobieta lubiegłym od czasu do czasu usłyszeć coś miłego. A obawiam się ze ten facet to taki typ co to nic miłego swojej kobiecie nie powie itp.

Gość gość
łooo matko , facet dopiero cię chce poznać a ty już wymagania bo komplementu nie powiedział ....widocznie nie zasłużyłaś na miłe słowo .

Gość gość
No ok napisałaś dwa razy to samo i nadal nie wiem o co ci chodzi? Wychodzi na to, że to problem, że ci nie powiedział komplementu i z tego powodu nie chcesz się spotkać "2 raz" tak? O to chodzi?

Gość gość
Mimo wszystko chce się spotkać tylko mam obawy czy to nie taki typ co nic miłego kobiecie nie powie. A takiego wolałabym unikać. Jeśli po 2 spotkaniu nic się nie zmienia to chyba dam sobie spokój.

Gość gość
No a co nam do tego ? Chcesz to się spotykaj , nie chcesz to nie idź na spotkanie , dla nas to nie ma żadnego znaczenia,l

Gość gość
Aha, no to faktycznie już teraz powinnaś dać sobie spokój.