Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlatan

Praca na taxi

Polecane posty

Gość zlatan

Witam jakiś czas temu wpadłem na pomysł aby zacząć pracę jako kierowca taksówki. Ale nie wiem czy taka praca dla osoby która nie ma dodatkowych zarobków (emerytura lub inne źródło dodatkowych pieniędzy) będzie opłacalna w takim dość małym mieście w którym mieszkam czyli Lublin (około 300tyś. mieszkańców) . Dlatego zwracam się do was bo być może macie znajomych, kogoś z rodziny lub sami pracujecie w tym zawodzie i możecie mi doradzić. Od siebie dodam tylko iż mam 22 lata mieszkam z rodzicami tak więc po za dorzuceniem się do rachunków itp. nie mam innych większych wydatków. Czekam na waszą pomoc i proszę o nie wypowiadanie się osób które w tym temacie mają do powiedzenia tylko tyle że złotówy to złodzieje ;D Pozdrawiam

Gość gość
Wedlug mnie warto,Lublin jest wystarczajacym miastem zeby zarobic .Jest to praca w ktorej zarobek jest tez w jakis sposob uzalezniony od ciebie czyli im wiecej pracujesz tym wiecej zarabiasz.Pracujac 6 dni po 10-12 godzin(przede wszystkim) w weekendy mozna niezle wyjsc. Polecam zaryzykowac bo wedlug mnie warto.

Gość gość
Dodam-nie sluchaj tych co mowia ze sie nie oplaca itd.To stary trik aby zniechecic konkurencje.