Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta zakocha się tylko w przystojnym facecie ?

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta zakocha się tylko w przystojnym facecie ?

Gość gość
nie wszystkie. sa takie które gdy sie w jakims zakochaja to im sie zaczyna wydawać przystojny. jednakowoż sam fakt że im sie taki wydaje potwierdza ze ostatecznie chodzi tu wyłacznie o wyglad

Gość gość
współczesnie pokutuje jakis dziwaczny pogląd ze pierwsze wrazenie mówi wszystko pierwsze spojrzenie mówi wszystko i tak dalej. wiesz czy kogoś lubisz po pierwszym słowie. wiesz czy to frajer czy zasłoni cie własna piersia przed kula. w szkole wiedza po pierwszych lekcjach kto jakie będzie miał oceny a w pracy po pierwszej rozmowie czy ktos sie nadaje czy nie. sami kooorfa jasnowidze

Gość gość
niestety żadne z nich nie wie jak potoczy sie ich zycie po spojrzeniu w lustro. dar jasnowidzenia działa tylko w przypadku obcych. czasem wystarczy jakas drobnostka by medium wpadło w trans i po sekundowym kontakcie zza swiatami otrzymało wszystkie informacje o delikwencie. ale to w sumie dobrze. weźmy takie słuzby czy innych śledczych na słuzbie bądx na zlecenie. zbieraja dane przetwarzaja je wg róznych algorytmów porównujac z danymi statystycznymi i juz kooorfa wszystko wiedza. jak dla mnie bomba. wystarczy tez zbierac takie dane wyuczyc sie kilku charakterystycznych zachowań tików posiadać charakterystyczne przyzwyczajenia i juz możesz robic w c***ja cia mosad i innych kooorfa wszemogacych aspirantów na boga

Gość gość
Litości:O

Gość gość
a załózmy ze hipnoza faaaktycznie jest skuteczna w co mocno watpie przynajmniej jedynie ta przy uzyciu sugestii. chcesz ukryc informacje chcesz ukryć siebie albo zabezpieczyć bliskich chcesz po prosastu kogos wprowadzić w bład bo go pedała jepanego nie lubisz np? robisz sobie autohipnoze wg jakiegos planu po woli systematycznie tworząc sprzeczne osobowości i pakiety danycxh które przechowuja robisz tak że nawet sam nie dojdziesz jak sie zahipnotyzowałes i nie uda ci sie wrócic. i c***j w dooope sledczym

Gość gość
to znaczy tobie tdez chhoj w dooope bo jakby cie juz nie ma w poprzedniej formie. x litosci x oglądałem wiele filmów z których wynika ze litośc kończy sie nożem w plecach

Gość gość
alkohol jest twoim jedynym wrogiem :D🖐️

Gość gość
a poza tym powiedzmy sobie szczerze na oglad osoby ma wpływ głównie wyobrażenie o niej to rodzi sie ze skojarzeń i założeń jakie robimy gdy na nia patrzymy. wiekszośc dobudowuje do obrazu serie skojarzeń umieszcza zaobserwowanego w określonym kontekscie i nadaje mu okreslona kategorie. tak na szybko co zrozumiałe bo mija sie tylu ludzi a biedny kooorfa mózg zabidzonego jsakiniowca musi przeanalizowac czy koorfa spieratalac na drzewo czy rzucic sie mu do gardła. to jest przyczyna dla której ludzie sami wysyłaja rózne sygnały najczęsciej jednokierunkowe. nikt kooorfa nie chce skończyć z jakims pretem w plecach bo źle wypadł na weryfikacji ulicznej. tu sie rodzi wiele patologi bo jest stanowczo zbyt wiele osób które dla bezpieczeństwa trzeba ocenic zeby sobie z tym jakos samemu poradzic nawet i przy dostatecznej informacji cięzko byłoby trto przeanalizować. a chodzi o szybkoóśc bo przeciez zanim wejdziesz na ulice to musisz być w miare pewien czy cos akurat nie jedzie

Gość gość
"alkohol jest twoim jedynym wrogiem" x ale twoim wrogiem tez jest czy tak wpadłas mi powiedzxiec bo m,nie lubisz?

Gość gość
bo wiesz może alkohol jest moim skrytym wrogiem i niekoniecznie chiał abym poznał jego zamiary. teraz ty mi je wyjawiłas więc pokrzyzowałas mu plany czyli, że obecnie jest równiez twoim wrogiem. a ze cie nie znam i widze ze i tak długo nie pozyjesz to cie w zasadzie moge potraktować jako karte przetargową w pertraktacjach pokojowych. moze ma wiecej ofiar a ty filantropijnie postanowiłaś to ogłosić swiatu

Gość gość
ani ja cie lubie ani nie lubie, jesteś mi zupelnie obojętny, bełkoczesz nie na temat o jakims matahari fiu bzdziu, więcej pożytku gdybys tak nazwal temat "człowiek który gapił się na kozy" ten tytuł tez na pewno znasz :D 🖐️

Gość gość
ewentualnie wcale nie jest mooim wrogiem tylko twoim wrogiem aty szukasz sojuszników zombie którzy obniża koszta wojny jaką wywołałas. dzieki postoje sam se wybieram wrogów najczęsciej takich z którymi nie mam szans w konfrontacji. nie wiem skad mi sie to wzieło. ciezko spekulowac ze to dziedziczne

Gość gość
ani cie lubie ani cie nie nielubie" to po c***j mi gadasz kto jest moim wrogiem i skąd to wiesz?

Gość gość
a w ogóle to po c***j siepytasz jak koorfa znasz odpowiedź. nie zakładaj topiku tylko koorfa zrób ogólnonarodowy test wiedzy kooorfa i zaczniej pobierać czesne...ja prdl weź mnie nie wkoorfiaj bo specjalniesie sczołgałem z łózka zeby se tu po pisac i mnie jakas piertolona zydówa z MENu razem z delegatami onz od tego nie odwioda. moga co najwyżej wysłac kwor

Gość gość
a w ogóle to chyba by wam trzeba tam w okolice palestyny podrzucic paru skooorfieli bo mi sie nie podoba że sie tu koorfa tak szwędacie jakby gdzies w poblizu był kibuc w którym was popełniono na jakiejs zbiorowej orgii

Gość gość
co koorfa znudziło sie strzelac do stłoczonych na małym skrawku ziemi ograniczonym mozem baranów? to se koorfa strzelajta do siebie jak wam sie znudziło. bo jak ja zaczne do was strzelac to wam sie kooorfa tu przestanie podobać

Gość gość
nie lubie takich jak wy. idźta koorfa ciagnać laske rotszyldowi albo sobie nawzajem wspominajac jacy koorfa t ojesteście wyjatkowi i na co zasługujecie z powodu cierpień waszych przodków. wkoorfia mnie takie piertolenie. wypiertalać mi z tej ziemi skooorfysyny bo was zajepe

Gość gość
piertolone pajace.juz tyle namotaliście że teraz możecie spokojnie p[osadzic dooopska i podziwiac swoje dzieło zapewne bedzie pochłaniało ofiary w ludziach jeszcze przz co najmniej dwie dekady o ile nie zakoczny sie armagedonem. a może koorfa to was tu sprowadza? bo wy koorfa myslieliście że robicie dobrze ale sie okazało że was wykorzystali jak bande niedorozwojów? no i c***j wam w dooope. ja wam nie pomoge. szalom malejkum

Gość gość
trzeba było nie zgrywac samego jahve. tera wam sie oberwie za kare. ale spokojnie znam kolesia na pewno paru z was wybaczy jak zaczniecie skomlec i błagać o przebaczenie. na waszym miejscu zaczałbym juz teraz toczyć łzy i srac w majty z słusznego żalu za grzechy

Gość gość
źle wam było? wszystko za was załatwiał organizował wam popcorn budował mosty pontonowe przez morza karał waszych wrogów to postanowiliscie odebrać mu kompetencje. alleluja ma ktos skrzypce bo sie wczułem w role

Gość gość
jak na mój gust to juz dawno straciliście wiare

Gość gość
Dobrze, że muzułmanie zjeżdżają do Europy. Popieram cię bracie, ktoś powinien z tym zrobić porządek.

Gość gość
tyle siedzicie w wywiadzie i jeszcze sie nie dogrzebaliście do abwery u podstaw waszej organizacji ani nie przyszło wam do głowy ze za każda wasza krzywde na tej planecie odpowiada wasz ziomek sprytniejszy od was? to ja dziekuje z takim wywiadem. wole se pogadac z babciami na targu

Gość gość
nie jestem twoim bratem. miałem kiedyś brata ale go zaqbiłem kamieniem w ramach realizacji podstawowej cechy mojego narodu czyli chceci wchodzenia w doope lepszym od siebie

Gość gość
teraz pozostało mi już w tylko wejśc w dooope samemu sobie bo jestem najlepszych. wszystkich innych ukamionowałem albo ukrzyżowałem. wiesz...taki religijny mechanizm wolnej konkurencji

Gość gość
ale tak po prawdzie to bym sie nie cieszył na twoim miejscu bo muzułmanie od dawna sa narzędziem w rękach innych.] mosadowi sie wydaje ze w ich rękach ale mosad sam już dawno se wszedł w doope to w zasadzie nie ma sie co sugerować jago ustaeniami

Gość gość
Spoko, nie denerwuj się. Mów powoli, oddychaj. Raz Dwa, jedna owieczka skoczyła przez płot. Trzy Cztery. Drugiej zgasły polimery, pięć szesc, trzecia zwiała jeść, siedem osiem, czwarta dłubie w nosie, dziewięć dziesięć, piąta skoczyła przed siebie, jedenaście dwanaście, szósta i siódma usnęły w szczyn plamie :D🖐️

Gość gość
ja sie nie denerwuje tylko ćwicze role. nigdy nie wiadomo kiedy moze sie to przydac. pocwiczył bym se role kolesia z mossadu ale tu nie bardzo jest co ćwiczyc.

Gość gość
wstąp do egalitarnej obrony terytorialnej, zobaczysz ja wygląda pistolet i karabin maszynowy :)