Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta zakocha się tylko w przystojnym facecie ?

Polecane posty

Gość gość
tzn moze inaczej. nie wiedziałbym co mam cwiczyc bo islamski ruch terrorystyczny to dzieło mossadu. a nie bede jednocześnie grał szejka i jakiejsż zydowskiej sqow która go rozpracowuje jako szeheryzada jakby koorfa tam na górze nie wiedzieli kto to jest:D ogólnie smieszna sprawa z tymi wywiadowcami. a lepiej ich nie denerwować bo to koorfa szkolone w łamaniu karków i uzywa mózgu tylko na briffingach do zapmietywania wytycznych misji

Gość gość
sam se kooorfa wstap. to powstało tylko po to zeby przekupywac dowódców i odrywac po kawałku od polski terutoria. dlatego sie to nazywa obrona terutorialna. tam juz koorfa dowodzą odpowiedznio poinstuowani ludzie wiedzą co maja robic i wiedzą ile dostaną za to kasy. frajerów to se szukaj hgdzie indziej. ja moge tam najwyżej jechać odstrzelic jakiegos generała

Gość gość
polska to nie imperium rzymskie kooorfa żeby je dzielić na prowincje do obrony ani nie skandynawia żeby sie ją dało obronic terytorialnie. to sa koorfa jakieś bzdety. nie wiem co dostali wojskowi spece od doktryn obronnych za akceptacje tych koorfa planów ale chyba w ryj ze sie nic nie odzywaja

Gość gość
ale masz jakiegoś konkretnego na myśli, czy tak dla zasady bo general :D

Gość gość
co oni myśla ze nas zaatakują słowaccy górale koorfa z siekierami?

Gość gość
przeciez cvo oni tyam koorfa mają? pare kałachów? chyba nawet koorfa żadnej h haubicy i z pół możdzieża na dywizje. co ty koorfa chcesz tym obronic? piwioalnie kooorfa?

Gość gość
jak sie chca bronic to już teraz powinni zacząc budoqwac umocnienia bunkry kooorffa szkolić snajperów i dywersantów a nie robic zloty koorfa miłosników piwka przy grillu

Gość gość
nie wiem nie znam ich po nazwiskach i moze lapiej niech tak zostanie. wiem tylko ze korpus oficerski jest wyjątkowo mocno narażony na infiltracje korupcje i głupote. nie neguje że są tam kompetentni ludzie ale nie maja swobody działania i pewnie nikt ich nie słucha o ile w ogóle cokolwiek odważa sie powiedziec

Gość gość
no popatrz jednak nie wszystko wiesz, znasz historię narodów obcych państw a nie wiesz czym dysponuje polska armia i jednocześnie wytykasz im to :)

Gość gość
zresztą moze koorfa i coś tam kombinuja c***j ich tam wie. ale mocno bym sie zdziwił gdyby tro miało miejsce. pewnie z szoku az zapałałbym chęcia pomocy:D

Gość gość
jak dla mniee to wyglada tak że częśc uważa zę ten cyrk to potrzeba znalezienia wakatów dla zplecowanych ziomali reszta tez pewnie uspokojona myslą że da sie na tym zarobic w gronie dzentelmenów. w sumie gdyby nie fakt ze sie to odbije na mnie to bym se chetnie poogladał ich zdziwione twarze kiedy im zaczna zrzucać bomby na kantyny

Gość gość
mnie nie interesuje polska armia. mnie interesuje żeby zielona kiełbasa nie chodziła na czarnym rynku po 200 zł chociaż pewnie dałoby sie na tym zarobic.

Gość gość
armia to tylko armia. tyle samo z niej pozytku co szkody. szczególnie odkąd wiekszosc "pracowników" zajmuje sie pchaniem wózków na zakupy w marketach zbrojeniówki

Gość gość
druga sprawa ze najemnikom sie nie ufa. rzuca sie ich wpeesdu na pożarcie zanim cie zdradza no i nie trzeba im bedzie płacic;) bądxmy realistami. chyba ze wolisz se tu popiertolic jakies ckliwe opowiastki o bohaterskich powstańcach którzy akurat z armia mieli tyle wspoólnego że z jedną walczyli

Gość gość
nie wiem z jakiej racji armia sie podpina pod powstańców. armia wtedy czekała sobie z wujem stalinem i bzykała miejsowe wyzwolone niewiasty

Gość gość
aleto oczywioście nie przeszkadza róznym generalskim i ministerialnym szychom występować w roli koorfa bezpośrednich spadkobierców duchowych powstańców. najlepiej jeszce jak wsadza dooope w czoł albo helikopter

Gość gość
zreszta co ja ci bede pietolił koorfa. wex sobie takie imperium rzymskie. powiedziec ci jak sie skończyło? oligarchowie sponsorujacy generalicje najpierw wpadli na pomysł ze se zrobi ze swiata prywatne przedsiebiorstwo a potem przejmowali z pomoca legionów władze. to był początek końca. nawet kooorfa hunowie dla nich robili. tak to wygladało. to juz nie była wojna to były jakies kooorfa krwawe szachy w których stawka dawno przestałabyć czyjakolwiek niepodległość

Gość gość
w końcu sie musieli wyprowadzic do grecji bo w itali nie było juz zadnego uczciwego człowieka. nawet niewolnicy siegneli po swoje. tak sie kończą układy i przkombinowane spiski. ale założe sie ze ci co mieli zarobic zarobili. przeniesli sie na wschód tam sie dogadali koorfa z jaki9mis plemionami może nawet z partami nie wiadomo. bo to ze akurat pare legionów poszło sie jebać w peeesdu po szarży kataraftów czy jak im tam było to jeszcze nie znaczy ze to nie było korzystne finansowo

Gość gość
tak widze historie swiata a i tak staram sie ogrniaczać wyobraźnie. a teraz mi powiedz koorfa kto płaci wojskowym? ja im place? no może i koorfa ja tyle ze to nie ja trzymam kase. kwestia kasy. to ciekawe co sie wyrabia. kiedys sie kolesie organizowali kogoś tam najeżdżali i dopiero sie dzielili łupem. tera koorfa trza im zapłacić panie najlepiej jeszcze kooorfa wybudoweac domek na plaży i na koniec dopier kazac troche pomarnowac amunicji na froncie bo częśc dochodu ze społecznej produkcji amunicji trafi do ich kieszeni. w c****ju mam taka aermie kooorfa

Gość gość
albo siedzimy se wszyscy z dooopa i łowimy przy piwku rybki albo saie koorfa bierzemy porządnie za robote bo ja kooorfa przytułków dla obstrzeliwaczy sponsorował nie beðe. sam sie koorfa obronie a jak nie to przynajmniej kooorfa nie dam dooopy

Gość gość
tu juz nawet nie chodzi o kase czy przewal al przeż jak koorfa pzyjdzie im ie faktycznie bronićo to koorfa za nich zri? postany korfaa?

Gość gość
*to kto to zanich zrobi? powstańcy kooorfa? xxx sory jakies synały mi se kooorf nałżyły na siebie usb hubie. podjrzewam że komuter ma mnie dosyc

Gość gość
ja tam nikomu nie mówie jak ma byc. ale jak chcesz czerpac zyski z bycia częscia kasty wojowników to to sie musi predzej czy póxniej przeistoczyć w feudalizm. a tam kazdy koorfa żre o swoje i czesto musi udowadniac swoją męskość. a to chyba średnio sie podoba wojskowym. tzn oprócz paradowani w cukierkoyc udurkach i rylwni w owarzystwie pieknyh dam:D muszą sie zdecydowac kim chca byc bo póki co to są chłopcami na posyłki

Gość gość
nie wiem. szczerze jak zobaczyłem komorowskiego i generała jakiegos tam którzy se razem strzelali selfie w japońskim parlamencie to zaczałem sie zastanawiac kooorfa czy przypadkiem to nie kabaret monty pythona. już wcześniej nie miałem telewizora ale po tym jak to zobaczyłem postanowiłem uważac na to co ewentualnie moge zobaczyc

Gość gość
dobra koorfa capstrzyk wypiertalac na koja i głosno chrapac stronami