Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałam pamiętnik córki w którym pisze o tym że nie jest już dziewica a ma

Polecane posty

Gość gość

a ma 16 lat. Z tym że wpisy o utracie dziewictwa noszą daty sprzed 2 lat. Do tego coś się nie zgadza, bo w tedy kiedy pisała że straciła dziewictwo, była ze mną na działce na Mazurach (lipiec 2015 r.) i byłyśmy tam cały miesiąc, a ona pisze o jakiś imprezach do późna w nocy - nic takiego nie miało miejsca. Czy skonfrontować to z nią?

Gość gość
nie najpierw skonfrontuj to z nami

Gość gość
są dwie opcje. albo ty źle coś pamietasz albo ona. w tej sytuacji odradzam ci wizyty u psychologa bo ciebie bedzie mozna zamknac a ja oddac do jakiegos ośrodka nie powiem że profilaktycznie tylko po prostu znajomym ze studiów trzeba pomagać

Gość gość
Kiepskie prowo albo mialas mocny sen :-D

Gość gość
jak mozna czytac czyjes pamietniki bez pozwolenia? a co do reszty, to moze corka nie opisuje tego, co sie dzialo, a to co chcialaby zeby sie dzialo...

Gość gość
a uwierz mi, ze widzialem już bardziej dramatyczne transakcje ludzkim towarem

Gość gość
z******ta mamusia czyta pamiętnik córci...ale na szczęście provo.

Gość gość
a jak jednej z drugim dac stempelek bumacche dyplom na ścianie oraz zapewnic współprace z instytucjami państwa to koorfa sie w krótkim czasie tak rozszaleja z napieratalniem stempelków ze nie beda mieli jak sie brandzlowac bo im sie porobia xcczerwonym kooorfom odciski na palcach

Gość gość
a juz z dzieciakami to w ogóle tragedia jest. dobrze ze napisałas bede pamietał zeby upiertolic z pare setek czerwonoarmistów w osrodkach dla nieletnich dla narkomanów dla dzieci z rozbitych rodzin it kooorfa dalej. oddadza koorfy wszystko co zajepały plus odsetki za inflacje i odeszkodowania za niszczenie ludziom zycia dla paru smierdzacych groszy

Gość gość
jak dla mnie to trzeba by takich delikwentów karać smiercia inaczej nigdy nie przestana. jak juz posmakuja w kasie przyprawionej ludzkim cierpieniem to trza ich bedzie wyciagac kombinerkami z ciała jak przerosniete kleszcze. wszedzie skooorfysynów widuje. staram sie panowac nad soba chociaz to czasem w c***j trudne

Gość gość
a najbardzxiej mnie kooorfica strzela jak sie taki niedorobiony wampir jeden z drugim na mnie zapatrzy jak na schabowego. musze kooorfa opuscic budynek bo jeszcze z piec sekund i bym mu rospiertolił łeb kooorfa marmurowym bblacie

Gość gość
tak se nawet czasami myśle ze jakby mnie wsadzili do pierdla t w zasadzie po wyjsciu juz chyba by mnie nic nie powstrzymało przed realizacja takich marzeń

Gość gość
ale to bym musiał za jakis skok odbeknac. dobrze byłoby sie przy okazji nauzyc jakiego fachu. w końcu pare lat droga nie chodzi

Gość Skylightt23
Po pierwsze szanuj jej prywatność, czy chciałabyś, żeby ona przeczytała wpisy z Twojego pamiętnika? ;/

Gość gość
najsmieszniejsi sa ci którzy sie uważaja za cwanych bo tam upili juz pare litrów krwi, az szkoda takiego wyprowadzac z tego błogiego stanu i scierac mu usmiech z geby

Gość gość
wiekszośc po osiagnięciu jako takiego statusu finansowego nawet zaczyna uważac ze to oni sa ofiarami złosliwych grtyzoni które same nie chcą wskakiwać na ruszt. to juz kooorfa zaczyna byc smieszne. jak zaczne u siebie robic porządki to postaram sie to jakos uwiecznic bo to kooorfa wrecz niewiarygodne jakim mozna sie stac tempym cwelem z nadmiaru sprytu