Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ADHD czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mama półrocznego synka. Od samego początku synek jest bardzo nerwowy nie umie spać głębokim snem nerwowo je pij***awi się. Byłam u pediatry wiadomo po tem u neurologa który stwierdził ze wszystko a normach ale polecił przejść się do psychologa który rzekomo może stwierdzić czy sa to sygnały przemawiające za ADHD w przyszłości. Jestem nastawiona do tego sceptycznie przecież tyle się tez mówi ze pewne diagnozy to dopiero są w wieku szkolnym a wcześniejsze to nic nie wnoszą. Pytanie zwłaszcza to mam starszych już dzieci po diagnozie czy rzeczywiście w okresie niemowlęcym zaobserwowalyscie takie sytuacje. Proszę o pomoc

Gość gość
Up

Adhd to zmyślona choroba, ale dziecko może mieć jakąś nadpobudliwość. Czasami pomóc może tez zmiana diety, może coś w pokarmie wpływa na tego typu zachowanie.

Gość gość
Dodam ze syn totalni odrzucił mleko. Był na piersi najpierw sam ja odrzucił wiec zaczęłam dawać mm ale po miesiącu tez je odrzucił próbowałam różnych firm i nic. Na pewno się to nie zbiegło bo nerwowy jest od początku a mleko odrzucił 2 tyg temu ale może coś wiesz na ten temat? Może ma to coś wspólnego jedno z drugim? Co do samej choroby ADHD mam podobne odczucia ale wiadomo jak widzę ze coś nie tak to już wszystko biorę pod uwagę

Gość gość
Up