Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa ZAŻYCZYŁA sobie uwaga że ona od teraz chce abyśmy razem z mężęm

Polecane posty

Gość gość

dokładali się do JEJ mieszania bo mieszkamy wspólnie. Zapytałam się dlaczego mam się dokładać za coś co i tak by płaciła gdybyśmy tu nie mieszkali to po pierwsze a po drugie że po jej smierci i tak maz mój dostanie mieszkanie bo jest jedynakiem i że tego oczekuje bo zatruwa wszystkim życie. Wszystko sie ze mnie wylało. Wszystko.

Gość gość
Wybacz ale jak napisałaś ze wszystko sie z Ciebie wylalo to pomyslalam o s*****e ;) 0/10

Gość gość
Jak macie wyplaty to logiczne jest ze powinniscie sie dokladac. Wstydz sie, ze tesciowa ci musiala takie rzeczy mowic... Co za pazerna baba wode zuzywasz, pead zuzywasz, a sponsorem ma byc tesciowa? Z jakiej racji? Ciesz sie, ze masz gdzie mieszkac. A jak ci sie nie podoba to idz na wynajem. Przed taka synowa uchoqaj mnie Boze

Gość gość
A czy te umowy sa na mine czy na na nia? Niech przepisze na nas mieszkanie i sie wyrpwoadai to placic bede!

Gość gość
Bezczelna baba.. napluj jej w twarz.

Gość gość
spoko,niech wam wykręci zarówkę i zablokuje wode i mieszkajcie sobie:)

Gość gość
Oczywiscie ze miala do tego prawo baaa nawet sama z mezem powinnas jej to zaproponowac. Nie wstyd ci mieszkac katem u tesciowej i jeszcze wymigiwac sie od rachunkow?

Gość gość
To już było, postaraj się bardziej. -10/10

Gość gość
Jestes bezczelna. Co z tego ze eachunki na nią, wazne jest kto korzysta. A poza tesciowa korzysta jeszcze jej rozpieszczony syn jedynak i zołzowata synowa bez klasy i obycia

Gość gość
Jednak użytkujesz JEJ mieszkanie i powinnaś coś dokładać bo stan mieszkania jest gorsza poprzez Twojej obecności i uzytkowania. Niewdzieczna jesteś. Wprowadziliśmy się od tesciow ale mąż rodzicom wszystko naprawia i robi mimo to że dom będzie jego siostry. Nie pomagalabys swojej mamie jakbyście u niej mieszkali?

Gość gość
Że też teściowa cie nie wykopała. Oczywiście ze powinniście , i to z własnej inicjatywy ,się dołożyć. Jak ci tak przeszkadza to coś wynajmij .Ona też może odpłatnie udostępnić pokój jakimś studentom .

Gość gość
Tesciowa tez by wolala miec spokoj i sama mieszkac. A ze juz nie ma wyjscia i siedzicie jej na glowie, to mysli sobie: a niech placa przynajmniej. Nie jestescie z mezem zbyt zaradni, ze nie potraficie znalezc sobie wlasnego lokum, u siebie byla bys pania. A tutaj to ty z mezem powinniscie chodzic kolo niej na paliszkach i nawet placic caly czynsz. Jak wam sie nie podoba, jak ktos napisal, mozecie wynjac sobie cos malego, wlasnego.

Gość gość
Co za skomposzczety . Pasoźyty . Ciekawe czy żywność teź tesciowa kupuje sama i kto sprząta w domu.

Gość gość
Masz racje to jest teściowej obowiązek żeby was nakarmiła . A gdy umrze to musi mieć zastępstwo żeby sie ktoś wami zaopiekował ,bo domyślam sie źe oboje jesteście niepełnosprawni ( zespół downa )